Receptek a gasztroakadémia konyhájából

Szezonális alapanyagok, új kihívások, technológiák, ízek – frissítsd fel az étlapod Gálicz István, a METRO Gasztroakadémia séfjének ételeivel!
Legyen az reggeli, előétel, főétel vagy desszert, receptjeink között biztosan találsz inspirációt.

Angol reggeli

Angol reggeli

Elkészítési idő
30 perc
Nehézség
Könnyű
Adag
4
Megnézem
Benedict tojás

Benedict tojás

Elkészítési idő
35 perc
Nehézség
Közepesen nehéz
Adag
4
Megnézem
Borjúnyak karfiollal és céklával

Borjúnyak karfiollal és céklával

Elkészítési idő
120 perc
Nehézség
Közepesen nehéz
Adag
4
Megnézem
Burgundi marha

Burgundi marha

Elkészítési idő
4 óra
Nehézség
Közepesen nehéz
Adag
4
Megnézem
Chorizo taco

Chorizo taco

Elkészítési idő
50 perc
Nehézség
Közepes
Adag
4
Megnézem
Finomfőzelék

Finomfőzelék

Elkészítési idő
45 perc
Nehézség
Könnyű
Adag
4
Megnézem
Fish & Chips

Fish & Chips

Elkészítési idő
40 perc
Nehézség
Közepes
Adag
4
Megnézem
Garnéla

Garnéla 3-féle technológiával

Elkészítési idő
50 perc
Nehézség
Közepes
Adag
4
Megnézem
Hal velouté

Hal velouté

Elkészítési idő
90 perc
Nehézség
Közepesen nehéz
Adag
4
Megnézem
Lazac wellington

Lazac wellington

Elkészítési idő
80 perc
Nehézség
Közepesen nehéz
Adag
4
Megnézem
Marha fajitas

Marha fajitas

Elkészítési idő
50 perc
Nehézség
Közepes
Adag
4
Megnézem
Marha Jus

Marha Jus

Elkészítési idő
12 óra
Nehézség
Közepes
Adag
4
Megnézem
Nyári tekercs

Nyári tekercs

Elkészítési idő
25 perc
Nehézség
Könnyű
Adag
4
Megnézem
Panchettában sült ördöghal

Panchettában sült ördöghal brokkolival, sáfrányos mascarpone szósszal

Elkészítési idő
90 perc
Nehézség
Közepesen nehéz
Adag
4
Megnézem
Spenótfőzelék halfilével

Spenótfőzelék halfilével

Elkészítési idő
50 perc
Nehézség
Közepesen nehéz
Adag
4
Megnézem
Super bowl

Super bowl

Elkészítési idő
60 perc
Nehézség
Közepes
Adag
4
Megnézem
METRO Kereskedelmi Kft.
METRO Gasztroakadémia (2040 Budaörs, Keleti u. 3., bejárat a fedett parkoló felől)
Tel: +36 23 508 265
E-mail: gasztroakademia@metro.co.hu