Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Vásároljon egyszerűen METRO értékkártyájával!A METRO értékkártya egy előre kifizetett értékkártya, amely kizárólag a METRO Kereskedelmi Kft. (a továbbiakban: METRO) által forgalmazott termékek vételárának kiegyenlítésére használható fel a METRO Önkiszolgáló Nagykereskedelmi Áruházakban vagy METRO kiszállításban történt vásárlás esetén egyedileg előre meghatározott Partnereink számára szerződéskötést követően.

Ki és hogyan igényelhet METRO értékkártyát?

A METRO értékkártya kizárólag előzetes szerződéskötést követően, azon jövedéki és/vagy működési engedéllyel és érvényes METRO vásárlói igazolvánnyal rendelkező Vásárlóink számára érhető el, akik jövedéki terméket (pl. Alkoholtermék, energiatermék) továbbértékesítési céllal vásárolnak a METRO-tól. A METRO értékkártya névre szóló és egyedi kártyaszámmal van ellátva, az értékkártyához kapcsolódó összeg kizárólag a szerződésben megjelölt kártyaszámú értékkártyával használható fel, így az értékkártya átruházása nem lehetséges. A METRO értékkártya nem áll rendelkezésre olyan vásárlóink részére, akik halasztott fizetési lehetőséggel rendelkeznek.

Hogyan tölthető fel a METRO értékkártya?

Az egyedi szerződéskötést követően kizárólag átutalással történhet befizetés a szerződésben rögzített egyedi bankszámlaszámra. Az átutalt összeget az utalás beérkezését követő banki munkanap délelőtt 11 óra után írjuk jóvá (szombat és vasárnap nem minősül banki munkanapnak). A METRO értékkártya egy vagy több vásárlás során is felhasználható, az értékkártyához kapcsolódó összeg keretéig. Ha az értékkártyán szereplő összeg nem fedezi a vásárlás végösszegét, akkor a különbözetet kizárólag bankkártyával lehetséges kiegyenlíteni. Ha az értékkártyán szereplő összeg elfogyott, az értékkártya újra feltölthető és ezt követően tovább használható.

Honnan tudható meg, hogy mekkora összeg van az értékkártyán?

A vásárlásról kiállított számla végén minden alkalommal feltüntetésre kerül az értékkártyán maradt, így a következő vásárlásra felhasználható keret. Az értékkártyához kapcsolódó összeg az utolsó használattól számított 5 évig használható fel, ezen időpontot követően az értékkártya nem használható többé. Az értékkártyán lévő egyenleg nem váltható készpénzre, abból visszafizetés nem teljesíthető. A előre átutalt összegből visszafizetés akkor sem teljesíthető, ha a METRO vásárlói igazolvány bármilyen okból érvénytelenné válik.

A további részletekről érdeklődjön áruházainkban vagy területi képviselőjénél!

Az ajánlat közzétevője a METRO Kereskedelmi Kft. (2040 Budaörs, Keleti utca 3.).
Az ajánlat érvényessége: 2017. 09. 01-től visszavonásig! A METRO Áruházakban kizárólag érvényes METRO vásárlói kártyával lehet vásárolni.