ÉRTÉKKÁRTYA

Értékkártya

Vásároljon egyszerűen METRO értékkártyájával!

 
A METRO értékkártya egy előre kifizetett értékkártya, amely kizárólag a METRO Kereskedelmi Kft. (a továbbiakban: METRO) által forgalmazott termékek vételárának kiegyenlítésére használható fel a METRO Önkiszolgáló Nagykereskedelmi Áruházakban vagy METRO kiszállításban történt vásárlás esetén egyedileg előre meghatározott Partnereink számára szerződéskötést követően.

 

Ki és hogyan igényelhet METRO értékkártyát?

A METRO értékkártya kizárólag előzetes szerződéskötést követően, azon jövedéki és/vagy működési engedéllyel és érvényes METRO vásárlói igazolvánnyal rendelkező Vásárlóink számára érhető el, akik jövedéki terméket (pl. Alkoholtermék, energiatermék) továbbértékesítési céllal vásárolnak a METRO-tól. A METRO értékkártya névre szóló és egyedi kártyaszámmal van ellátva, az értékkártyához kapcsolódó összeg kizárólag a szerződésben megjelölt kártyaszámú értékkártyával használható fel, így az értékkártya átruházása nem lehetséges. A METRO értékkártya nem áll rendelkezésre olyan vásárlóink részére, akik halasztott fizetési lehetőséggel rendelkeznek.

Hogyan tölthető fel a METRO értékkártya?

Az egyedi szerződéskötést követően kizárólag átutalással történhet befizetés a szerződésben rögzített egyedi bankszámlaszámra. Az átutalt összeget az utalás beérkezését követő banki munkanap délelőtt 11 óra után írjuk jóvá (szombat és vasárnap nem minősül banki munkanapnak). A METRO értékkártya egy vagy több vásárlás során is felhasználható, az értékkártyához kapcsolódó összeg keretéig. Ha az értékkártyán szereplő összeg nem fedezi a vásárlás végösszegét, akkor a különbözetet kizárólag bankkártyával lehetséges kiegyenlíteni. Ha az értékkártyán szereplő összeg elfogyott, az értékkártya újra feltölthető és ezt követően tovább használható.

Honnan tudható meg, hogy mekkora összeg van az értékkártyán?

A vásárlásról kiállított számla végén minden alkalommal feltüntetésre kerül az értékkártyán maradt, így a következő vásárlásra felhasználható keret. Az értékkártyához kapcsolódó összeg az utolsó használattól számított 5 évig használható fel, ezen időpontot követően az értékkártya nem használható többé. Az értékkártyán lévő egyenleg nem váltható készpénzre, abból visszafizetés nem teljesíthető. A előre átutalt összegből visszafizetés akkor sem teljesíthető, ha a METRO vásárlói igazolvány bármilyen okból érvénytelenné válik.

A további részletekről érdeklődjön áruházainkban vagy területi képviselőjénél!

 

Az ajánlat közzétevője a METRO Kereskedelmi Kft. (2040 Budaörs, Keleti utca 3.). 
Az ajánlat érvényessége: 2017. 09. 01-től visszavonásig! A METRO Áruházakban kizárólag érvényes METRO vásárlói kártyával lehet vásárolni.

További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.  
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.  
Hírlevél feliratkozás