Karamellizált körtés juhtúrós saláta, dióval és rukkolával Dalnoki Bencétől

Karamellizált körtés juhtúrós saláta, dióval és rukkolával Dalnoki Bencétől
Elkészítési idő25 perc
NehézségKönnyű
Adag4

Hozzávalók

MennyiségHozzávalók
2db
nagyobb körte
150g
juhtúró
1marék
dió
1csomag
rukkola
2evőkanál
méz
1evőkanál
balzsamecet
olívaolaj, só, bors

Elkészítési lépések

Első lépés
A körtét felszeleteljük, és egy serpenyőben olívaolajon aranybarnára pirítjuk. Hozzáadjuk a mézet és karamellizáljuk. A diót száraz serpenyőben megpirítjuk.
Második lépés
Tálba tesszük a rukkolát, rátesszük a körtét, juhtúrót és a diót. Sóval, borssal ízesítjük, meglocsoljuk balzsamecettel és olívaolajjal.