METRO Iroda webáruház

Mindent egy helyről, amire az irodában szükség lehet

Cégünk arra törekszik, hogy vásárlóink nálunk megtaláljanak mindent, ami egy iroda napi működéséhez elengedhetetlen. Az irodaszerektől kezdve az élelmiszereken és takarítóeszközökön át a műszaki termékekig.

 

A METRO Iroda webáruház széleskörű kínálatával, egyedülállóan ügyfélbarát, intelligens funkcióival messze a leginnovatívabb beszerzési forrást kínálja a cég- és irodavezetők számára.

 

Partnereinkkel együttműködve fejlesztettük ki ezt a szolgáltatást, mellyel beszerzési folyamataikat optimalizálva, nem csak költséget, de időt is megtakaríthatnak.

INTELLIGENS FUNKCIÓK

irodája teljes körű kiszolgálásáért

1. Egyszerű Regisztráció

Érvényes METRO vásárlói kártyájával percek alatt regisztrálhat, és ha megfelel a vásárlási feltételeknek* már rendelhet is akár tableten vagy okostelefonon.

2. Gyors kiszállítás

14 óráig leadott rendelését Budapesten már a következő munkanapon kiszállítjuk. Vidéken 24-72 órán belül kézhez kapja rendelését

3. Vásárlás bárhonnan, bármilyen eszközről

Vásároljon online, és kerülje el a bevásárlással járó fáradalmakat és időkiesést. Csökkentse bevásárlásaira fordított időt és így HR költségét a www.metroiroda.hu webáruházzal. Felszabadult idejét saját üzletvitelére fordíthatja.

4. Egyszerűen összegyűjthető rendelések

intelligens funkció

Felejtse el a post-it-ekre írogatott vagy körbeadott katalógusban bejelölt termékek körülményes összeírását. Webáruházunkban több felhasználót regisztrálva, egyszerűen összegyűjtheti cége rendeléseit, így időt és energiát takaríthat meg

5. Bevásárlólista funkció

intelligens funkció

Hozzon létre bevásárlólistákat, amelyekbe különböző kategóriák szerint gyűjtheti össze kedvenc vagy gyakran vásárolt termékeit. Például "Irodaszer", "Recepció". A bevásárlólisták telephelyek szerint megoszthatók, így a következő rendeléseknél gyorsan és kényelmesen elérhetők a kívánt termékek.

6. Termékkiválasztás telephely szerint

intelligens funkció

Ha az Ön cége több telephellyel rendelkezik, nem kell, hogy címenként újrakezdje a rendelési folyamatot. A termék kiválasztásakor lehetősége van arra, hogy az egyes tételeket egy kattintással adott címekhez párosítsa, így egy rendeléssel minden telephelyre megrendelheti a kiszállítást

7. Árucikkek több számlára bontva

intelligens funkció

Megkönnyítjük Önnek a költségek elszámolását. Miután kiválasztotta a megrendelni kívánt temékeket, a kosár tartalmát termékkörönként akár több költségszámlára is bonthatja a könyvelés igényei szerint.

8. Rendeléskontroll (kosár jóváhagyás)

intelligens funkció

Vásárlás előtt beállítható, hogy a kosárba tett árucikkek megrendelése a döntéshozó jóváhagyásával történjen, aki egy kattintással véglegesítheti a tranzakciót. Így kontroll alatt tarthatja költségeit.

9. Vásárlás akár halasztott banki fizetéssel

Webáruházunkban a bankkártyás és utánvétes fizetés mellett számláját akár halasztott banki fizetéssel is kiegyenlítheti.

10. Díjmentes szállítás

Vásároljon nettó 25.000 Ft felett szállítási címenként, és Magyarországon díjmentesen házhoz szállítjuk rendelését.

8 főkategóriából válogathat irodája teljes körű kiszolgálásáért
Irodaszerektől kezdve az ételeken és italokon át egészen a bútorokig több 1000 termék vár Önre.
Ismerje meg kínálatunkat

* A METRO fogyasztói és magáncélú lakossági kiszolgálást nem végez, önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személyektől megrendelést egyik webáruházunk (így a szóban forgó METRO Iroda, illetve a METRO Max) felületéről sem fogad el. Jelen, METRO Iroda elnevezésű webshopunkra kizárólag a METRO regisztrált ügyfelének minősülő, – egyben fogyasztónak nem tekinthető -,   legalább 5 főt vagy ezt meghaladó számú munkavállalót foglalkoztató jogi személyek regisztrálhatnak, amelyeknek mint Vásárlóknak és jogosultjainak nevére érvényes METRO kártya került kiállításra, illetve a regisztrálandó cég tevékenysége nem minősül a METRO besorolása szerint kereskedő- vagy vendéglátóegységnek. Amennyiben vendéglátóegységnek felel meg vállalkozása,kérjük, keresse fel a www.metromax.hu webshop oldalát. Amennyiben a fent említett feltételek közül továbbiak nem teljesülése miatt nem jogosult a METRO Iroda felületére regisztrálni, illetve rendelni, kérjük, látogasson el áruházaink egyikébe és vásároljon ott.

 

METRO kártya igénylése:

  • online a regisztracio.metro.hu weboldalon, vagy
  • személyesen áruházi ügyfélszolgálaton keresztül.
További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.  
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.  
Hírlevél feliratkozás