Kantin gulyás - Jóízű Magyarország

Kantin gulyás - Jóízű Magyarország
Elkészítési idő152 perc
NehézségKözepes
Adag4

Hozzávalók

MennyiségHozzávalók
500g
sertéscomb
2fej
hagyma
2gerezd
fokhagyma
1ek
fűszerpaprika
1tk
kömény
2db
répa
2db
burgonya
1db
tv paprika
1db
paradicsom
1,2l
alaplé
só, bors

Elkészítési lépések

Első lépés
Klasszikus pörköltalapot készítünk hagymából, paprikából, paradicsomból.
Második lépés
Húst rádobjuk, átforgatjuk, fűszerezzük.
Harmadik lépés
Felöntjük alaplével, lassan főzzük kb. 90 percig.
Negyedik lépés
A végén hozzáadjuk a kockázott répát és burgonyát, együtt puhára főzzük.