Vad gulyás - Jóízű Magyarország

Vad gulyás - Jóízű Magyarország
Elkészítési idő187 perc
NehézségKözepes
Adag4

Hozzávalók

MennyiségHozzávalók
600g
vadhús (pl. szarvasnyak)
2fej
hagyma
2gerezd
fokhagyma
2ek
zsír
1ek
fűszerpaprika
1tk
borókabogyó
1db
babérlevél
150ml
vörösbor
2db
répa
2db
burgonya
1,5l
vadalaplé (csontból főzve)
só, bors

Elkészítési lépések

Első lépés
Hagyma-zsír alapon pörköltet indítunk, beletesszük a vadhúst.
Második lépés
Fűszerezzük borókával, babérral, paprikával, felöntjük borral.
Harmadik lépés
Hozzáadjuk az alaplevet, lassan főzzük 2 órát.
Negyedik lépés
A végén répát, burgonyát tesszük bele, puhára főzzük.