Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Inspirációk Magazin

940

Megjelent Inspirációk magazinunk legújabb száma!

Olvassa el a legújabb érdekességeket a METRO háza tájáról. Ismerkedjen meg beszállítóinkkal, osztályainkkal vagy találjon rá kedvenc receptjére a magazin oldalain!

Elolvasom!

Receptek

Kóstoljon bele ínycsiklandó receptjeink világába! A fogások között régi klasszikusokat, új ízeket és jobbnál jobb ötleteket találhat. Kezdje itt a főzést vagy sütést, és garantált lesz a siker!

Tovább a receptekhez
Kiemelt receptek


Interjúk

Kérdezz-felelek az asztalnál! A Gasztroakadémia oktatói, tapasztalt séfjei és a kulináris világ más szakértői vallanak a szakmájukról, a hivatásukról, a szenvedélyükről. Olvassa Ön is nálunk a gasztrovilág történeteit!

Tovább az interjúkhoz
Variációk egy témára

Egy étel többféleképpen. Ki így, ki úgy szereti. Ki így, ki úgy hívja. Sokféle ember, sokféle tájegység, sokféle változat. Mi idehozzuk mindet!


Gasztroakadémia

Nálunk házon belül is rengeteg gyakorlati tudásra és tapasztalatra tehet szert! A Gasztroakadémia séfjei bennfentes információkkal, fantasztikus képzésajánlókkal, egyedi tartalmakkal jelentkeznek. Ne hagyja ki!

Érdekességek

Ismerje meg közelebbről egyes osztályainkat. Hogyan alakítjuk ki kínálatunkat? Honnan vásárolunk? Itt és most megtudhatja!

Inspirációk magazin - ARCHÍVUM


Inspirációk magazin
2016/1

Inspirációk magazin
2016/2
 
Inspirációk magazin
2016/3

Inspirációk magazin
2017 - különszám