Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Gasztroakadémia

A METRO Gasztroakadémia egyszerre oktató- és rendezvényközpont, ahol bemutatjuk a hazai és nemzetközi konyha tradicionális és modern oldalát, de kiemelt figyelmet fordítunk a borkultúra és kávékészítés legújabb trendjeire is.

Megoldást kínálunk azoknak is, akik céges rendezvényeikhez keresnek helyszínt: a nálunk kínált változatos rendezvényprogram-lehetőségek a szakmai csapat sokszínűségét és elkötelezettségét tükrözik. Gasztroakadémiánk falai között képezhetik magukat a hivatásos séfek és vendéglátásban dolgozók, ám a közelmúltban elindított Gourmet főzőkurzusainak köszönhetően kapuink megnyíltak a főzést hobbiként űző nagyközönség előtt is.

 

Elérhetőségünk: +36/23/508-265LEGÚJABB KÉPZÉSEINK

TRÉNINGNAPTÁR

Ismét elérkezett az őszi idény, mely felfrissülést hoz a nyári szezon forrósága után. Lassan zárnak a teraszok, de az ősz és a tél mégis ragyogó időszak a kulináris élvezetek kedvelői számára. A szüret, a szezonális zöldségek, a Márton-nap és még megannyi esemény és alapanyag vár ránk, ami színesíti az őszi-téli gaszronómiai palettát.

Interaktív képzéseinken továbbra is az a célunk, hogy a résztvevők minél több inspirációval, információval, gyakorlati és elméleti tudással, tapasztalattal gyarapodjanak a képzés végére. Minden alkalom kitűnő lehetőség a séfekkel és az egymással való tapasztalat cserére. Oktatóink az ország és a vendéglátás különböző területeiről érkeznek, így tudásuk és tapasztalatuk nagyon sokrétű, de a szakma iránti szeretetükben, rajongásukban és az elhivatottságukban biztosan mindnyájan megegyeznek.

Várjuk kedves látogatóinkat a már jól ismert és gyakorlott előadóinkkal, séfjeinkkel és baristáinkkal.

A tréningnaptár letöltéséhez KATTINTSON IDE!