Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Gasztroakadémia

A METRO Gasztroakadémia egyszerre oktató- és rendezvényközpont, ahol bemutatjuk a hazai és nemzetközi konyha tradicionális és modern oldalát, de kiemelt figyelmet fordítunk a borkultúra és kávékészítés legújabb trendjeire is.

Megoldást kínálunk azoknak is, akik céges rendezvényeikhez keresnek helyszínt: a nálunk kínált változatos rendezvényprogram-lehetőségek a szakmai csapat sokszínűségét és elkötelezettségét tükrözik. Gasztroakadémiánk falai között képezhetik magukat a hivatásos séfek és vendéglátásban dolgozók, ám a közelmúltban elindított Gourmet főzőkurzusainak köszönhetően kapuink megnyíltak a főzést hobbiként űző nagyközönség előtt is.

 

Elérhetőségünk: +36/23/508-265


LEGÚJABB KÉPZÉSEINK

TRÉNINGNAPTÁR

A nyári időszak lehetőséget nyújt a vendéglátós kollégák számára, hogy még több friss és kiváló minőségű alapanyagot használjanak fel az ételkészítéshez, illetve a grillteraszon vagy kültéri rendezvényeken elkezdődhessen a professzionális munka. A Gasztroakadémia csapata készen áll arra, hogy június elejétől egészen szeptember végéig közkedvelt és vadonatúj témákkal várja Önöket.

2018. nyár - Mesterképzés