Gasztroakadémia

rólunk
Az ősz beköszöntével izgalmas időszak kezdődik a konyhában. A szezonális alapanyagok sokszínűségében rejlő kulináris lehetőségek meghozzák a kedvet a kísérletezéshez. Oktatóink segítségével különleges fortélyokat sajátíthatsz el és megismerkedhetsz a legújabb trendekkel, hogy még magasabb szintre emelhesd szakmai tudásod! Megmutatjuk, hogy a borjúhús elkészítésekor mire kell figyelni, mivel érdemes az egyes húsrészeket kombinálni, hogy egy-egy fogás, sőt egy egész menüsor igazán harmonikus legyen! A Márton-napi klasszikusokat grillen álmodtuk újra, extravagáns köretekkel. A japán tradíciók izgalmas világába cseppenve elsajátíthatod az autentikus sushi elkészítésének művészetét. Mártások az alapoktól kurzusunkon pedig megtanulhatod hogyan adhatsz plusz dimenziót a különböző ételeknek egy kis rafinériával. Emellett arra is fókuszálunk, hogyan tudjuk vegán desszertekkel megkoronázni az étkezéseket.
Mélyülj el a gasztronómia világában Magyarország legsikeresebb séfjeink segítségével!
Üdvözlettel:
A METRO Gasztroakadémia csapata
Gasztroakadémia alaprajz
