rólunk

Az ősz beköszöntével izgalmas időszak kezdődik a konyhában. A szezonális alapanyagok sokszínűségében rejlő kulináris lehetőségek meghozzák a kedvet a kísérletezéshez. Oktatóink segítségével különleges fortélyokat sajátíthatsz el és megismerkedhetsz a legújabb trendekkel, hogy még magasabb szintre emelhesd szakmai tudásod! Megmutatjuk, hogy a borjúhús elkészítésekor mire kell figyelni, mivel érdemes az egyes húsrészeket kombinálni, hogy egy-egy fogás, sőt egy egész menüsor igazán harmonikus legyen! A Márton-napi klasszikusokat grillen álmodtuk újra, extravagáns köretekkel. A japán tradíciók izgalmas világába cseppenve elsajátíthatod az autentikus sushi elkészítésének művészetét. Mártások az alapoktól kurzusunkon pedig megtanulhatod hogyan adhatsz plusz dimenziót a különböző ételeknek egy kis rafinériával. Emellett arra is fókuszálunk, hogyan tudjuk vegán desszertekkel megkoronázni az étkezéseket.

Mélyülj el a gasztronómia világában Magyarország legsikeresebb séfjeink segítségével!

Üdvözlettel:
A METRO Gasztroakadémia csapata

Gasztroakadémia alaprajz

Gasztroakadémia alaprajz

látványkonyha

  • A legmodernebb technikai eszközökkel és konyhai gépekkel felszerelve 127 m2-en várjuk látogatóinkat
  • Egyszerre 24 fő oktatására is alkalmas, 12 helyen kialakított főzőállomás
  • 24 fő ültetésére alkalmas auditorium
  • Modern kamerarendszer és kivetítő, melyek segítségével a lelátón helyet foglalók is nyomon követhetik az előadói sorban történteket
  • A látványkonyha kamerarendszerének képei és az előadó hangja akár a konferenciatermekben is láthatók illetve hallható

konferenciatermek

  • A Ferran Adria és Heston Blumenthal termek igény szerint egybenyithatók vagy leválaszthatók (egybenyitva akár 100 fő befogadására is alkalmas terem alakítható ki)
  • Az üvegfalaknak és a kivetítőknek köszönhetően az egyes helyszínek könnyen átláthatók
  • Minden teremben található projektor és beépített hangosítás, igény szerint mikrofonos és mikroportos kihangosítással

rendezvényközpontunk alkalmas:

  • gasztronómiai rendezvények, konyhai tréningek és bemutatók, szakmai versenyek,
  • gálavacsorák,
  • borvacsorák,
  • üzleti ebédek és megbeszélések,
  • főzéssel egybekötött csapatépítő tréningek,
  • konferenciák,
  • partnertalálkozók,
  • sajtótájékoztatók,
  • szakmai továbbképzések,
  • üzleti megbeszélések,
  • workshopok megtartására.

oktatóink

  • Ádám Csaba
  • Galgóczi Gábor
  • Gálicz István
  • Haraszti Zsolt
  • Katona András
  • Kovacsics István
  • Körmendi Imre
  • Mák Tamás
  • Reszkető Tamás
  • Segal Viktor
  • Senkáriuk András
  • Szente-Orban Judit
  • Varju Viktor
  • Vidák Zoltán
  • Volenter István
  • Zsolnay Gergely

 

Kapcsolat

METRO Gasztroakadémia

2040 Budaörs Keleti u. 3.

GPS koordináták : Ész: 47,45744 Kh: 18,90059

A parkolás ingyenes!

 

Tel: +36 23 508 265

E-mail: gasztroakademia@metro.co.hu

 

Lepje meg ismerősét, munkatársát, rokonát Gasztroakadémia ajándékutalvánnyal!

Képzéseinket keresse aktuális tréningnaptárunkban!

LETÖLTÖM A TRÉNINGNAPTÁRAT!

További ajánlataink
ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ön is értesülhet legfrissebb ajánlatainkról.  
Hírlevél feliratkozás
korszerű honlapra vágyik?
hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetőség rejlik honlapkészítő felületünkön.  
Bővebben