Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Gasztroakadémia

A METRO Gasztroakadémia egyszerre oktató- és rendezvényközpont, ahol bemutatjuk a hazai és nemzetközi konyha tradicionális és modern oldalát, de kiemelt figyelmet fordítunk a borkultúra és kávékészítés legújabb trendjeire is.

Megoldást kínálunk azoknak is, akik céges rendezvényeikhez keresnek helyszínt: a nálunk kínált változatos rendezvényprogram-lehetőségek a szakmai csapat sokszínűségét és elkötelezettségét tükrözik. Gasztroakadémiánk falai között képezhetik magukat a hivatásos séfek és vendéglátásban dolgozók, ám a közelmúltban elindított Gourmet főzőkurzusainak köszönhetően kapuink megnyíltak a főzést hobbiként űző nagyközönség előtt is.

LEGÚJABB KÉPZÉSEINK


RECEPTTÁR

Tekintse meg folyamatosan frissülő recepttárunkat. A bonyolultabb hétvégi ebédeken át, a könnyű és gyors hétköznapi vacsoráig bárki megtalálja a számára legkedvesebb fogást!

Bereznay Tamás a METRO Gasztroakadémia vezetőjének ajánlásával.

Tovább a receptekhez

TRÉNINGNAPTÁR

A tavasz beköszöntét mi, a gasztronómia szerelmesei várjuk a legjobban, hisz a színes, zöldellő, éledő természet arra inspirál, hogy friss és kiváló minőségű ételeket készítsünk.  A Gasztroakadémián már készen állunk, ugyanis egészen februártól májusig várjuk Önöket visszatérő és új kurzusainkkal.

2018. tavasz - Mesterképzés