Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Jogi információk

KÉRJÜK, HOGY AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS NE NYISSA KI A HONLAPOT VAGY ANNAK OLDALAIT, AMENNYIBEN AZ ALÁBBI FELTÉTELEKKEL NEM ÉRT EGYET. A SITE BÁRMELY OLDALÁNAK MEGNYITÁSÁVAL AZ ITT MEGADOTT FELTÉTELEKET MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK ISMERI EL.

A weboldalon közzétett valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál. METRO Kereskedelmi Kft. minden tőle telhetőt megtesz az információk frissítéséért, azonban az esetleges téves vagy elavult információk, hiányosságok, pontatlanságok és elírások miatt Társaságunk nem vállal felelősséget.

A METRO Kereskedelmi Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa, átdolgozza, szüneteltesse, korszerűsítse és visszavonja. A METRO Kereskedelmi Kft. nem tudja garantálni, hogy a weboldalhoz való hozzáférés minden körülmények között technikailag folyamatosan biztosított vagy üzemzavarmentes lesz, így kizárja az ebből fakadó esetleges felelősséget. A METRO Kereskedelmi Kft. nem vállal felelősséget azon honlapok tartalmáért, amelyekről hivatkozások segítségével jelen honlap elérhető, valamint olyan honlap tartalmáért sem, amely hivatkozás segítségével jelen honlapról érhető el (METRO irodaszer webshop kivételével).

A METRO Kereskedelmi Kft. a weboldal tartalmának kizárólag személyes és nem kereskedelmi célú megismerését, letöltését engedélyezi. A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, bármely szöveges vagy képi tartalom, ill. annak elrendezése - különösen a védjegyek, képek, logók, szöveg(részlet)ek felhasználása tekintetében - a jogosult előzetes írásbeli hozzájárulásához kötött, a jogosulatlan felhasználás szerzői jogot ill. védjegyoltalom alatt álló jogot sérthet. A weboldal bárki által látogatható, de egyes szolgáltatások hozzáféréshez regisztráció szükséges. A weboldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. A weboldal látogatója a weboldal használata során a fenti feltételeket elfogadja, az abban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A weboldal tartalmával és esetleges hibás működésével kapcsolatos észrevételeit az info@metro.co.hu email címre küldheti!

Cégnév: METRO Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 2040 Budaörs, Keleti utca 3.
Adószám: 10828663-2-44
Cégjegyzékszám:13-09-069282


 

Általánis Szerződési Feltételek (metromax.metro.hu)

MEGRENDELÉSEK LEADÁSÁNAK FELTÉTELEI A WEBOLDALON KERESZTÜL
  1. Azon Vásárlóink, akik rendelkeznek írásbeli kiszállítási szerződéssel (a továbbiakban: Vásárló), a METRO által rendelkezésre bocsátott felhasználónév és jelszó segítségével jogosultak a kiszállítani kért termékek megrendelését a www.metro.hu weboldalon keresztül leadni (a továbbiakban: Weboldal), az alábbi feltételek szerint. A felhasználónevet és a jelszót Vásárló illetéktelenek részére nem teheti hozzáférhetővé, azok használatával kizárólag Vásárló jogosult termékeket megrendelni, a METRO és a Vásárló között létrejött Kiszállítási Megállapodás keretei között. A Weboldalon keresztül leadott megrendelés a hagyományos úton leadott megrendeléssel egyenértékű, arra a METRO és a Vásárló között létrejött Kiszállítási Megállapodás megrendelésre vonatkozó rendelkezései megfelelően irányadóak.
  2. A Weboldalon Vásárló rendkívül nagy terjedelmű termék-adatbázisból választhatja ki a megrendelni kívánt termékeket. METRO minden igyekezete ellenére előfordulhat, hogy a termék-adatbázisban nem aktív cikkek találhatóak, melyek ténylegesen nem elérhetőek. Vásárló ezen körülményt az internetes megrendelési szolgáltatás használata során tudomásul veszi. Amennyiben Vásárló által ilyen cikk kerül kiválasztásra, a rendelés beérkezését követően METRO erről értesíti, biztosítva a cikk törlésének, avagy más termékkel való pótlásának lehetőségét, Vásárló választása szerint. A nem aktív cikkek megrendeléséért METRO ezen túlmenően felelősséget nem vállal.
  3. A termékek Weboldalon keresztül való megrendelését METRO kizárólag a soron következő, időben legközelebbi, esedékes kiszállítási napra biztosítja. Időben előre ezt meghaladóan rendelések leadására nincsen lehetőség, az ilyen megrendelések automatikusan törlésre kerülnek.
  4. METRO különös gondot fordít arra, hogy a Weboldalon található adatok naprakészek legyenek, mindemellett előfordulhatnak hibás adatok a termék leírásában avagy árfeltüntetésében. Amennyiben a hibára a megrendelés leadását követően derül fény, METRO Vásárlót haladéktalanul tájékoztatja, közölve a helyes adatokat és biztosítva a cikk törlésének, avagy más termékkel való pótlásának lehetőségét, Vásárló választása szerint. A Weboldalon található hibás termék- és ár adatokért METRO ezen túlmenően felelősséget nem vállal.
  5. A megrendelt termékek a megrendeléskor érvényes eladási áron kerülnek számlázásra. A megrendelés és a kiszállítás időpontja között bekövetkezett árváltozás a számlázott eladási árat nem módosítja. Mindezen körülményeket Vásárló az egyes megrendelések leadásával tudomásul veszi és elfogadja.
  6. METRO a kiszállítást a termékek mindenkori készlete erejéig tudja biztosítani. Amennyiben a megrendelt termék nem áll rendelkezésre a megrendelni kívánt mennyiségben, úgy METRO helyettesítő terméket ajánl fel. Amennyiben Vásárló a helyettesítő termékre nem tart igényt, úgy a megrendelés az elérhető mennyiségben kerül kiszállításra, avagy az érintett cikk a megrendelésből törlésre kerül.
  7. A megjelölt napokon való kiszállítás feltétele, hogy Vásárló megrendelése a kiválasztott munkanapot megelőző munkanapon 13.00 óráig a Weboldalon keresztül a METRO-hoz beérkezzen. Amennyiben a megrendelés ennél későbbi időpontban érkezik, úgy az igény fenntartása esetén METRO a megrendelés teljesítését a megjelölt napot követő munkanapon tudja biztosítani. A határidő betartása tekintetében a megrendelésnek METRO rendszerébe való beérkezése az irányadó.
  8. Amennyiben a Weboldalon nem található meg valamilyen termék információ, ebben az esetben a Metro telefonos munkatársa tud felvilágosítást adni az ismert elérhetőségeken. 2014. december 1-től a Weboldalon a 1169/2011/EU rendelet szerinti, a fogyasztók élelmiszerekkel kapcsolatos tájékoztatásához szükséges termékinformációk is elérhetőek.
  9. A Vásárló, illetve a METRO informatikai rendszerében, avagy webszolgáltatójánál felmerült hibákért METRO felelősségét kizárja. Ilyen esetekben METRO és a Vásárló közösen együttműködve biztosítják a kiszállítási szolgáltatás zavartalanságát, szükség esetén a hagyományos rendelési módok alkalmazásával.
  10. További, a megrendelésekkel és a kiszállítás egyéb részleteivel kapcsolatos kérdésekben a Kiszállítási Megállapodás rendelkezései irányadóak.