A METRO NAGYKERESKEDELEM BEMUTATÁSA

A METRO Kereskedelmi Kft. a magyar kereskedelmi piac egyik legrégebbi meghatározó szereplője, a vállalkozók és intézmények partnere, minőségi termékeket és üzleti megoldásokat kínál kedvező áron. Cégünk 1993 óta működik Magyarországon,  13 áruházzal áll profi vevői szolgálatára az ország számos pontján teljes körű megoldásokat kínálva a kereskedelmi és gasztronómia tevékenységekhez. Anyacége, a METRO Cash & Carry International a német központú METRO Csoport egyik értékesítési divíziója, amely a világ egyik vezető kereskedelmi cégcsoportja. A METRO Cash & Carry jelenleg 26 országban van jelen, több mint 750 áruházzal. A foglalkoztatottak száma világszerte 117,000 munkavállaló. Áruházainkban önkiszolgáló rendszer működik, a kívánt árukat a kívánt mennyiségben a helyszínen kiválaszthatják és megvásárolhatják, szakértő kollégáink segítsége mellett. Ez az igény lehetővé teszi a vevők számára, hogy lemondjanak a költséges és kockázatos raktározásról. Hatalmas alapterületű áruházaink, melyek lefedik az egész ország területét, óriási áruválaszték bemutatását teszik lehetővé. Ezzel párhuzamosan a kiszállítási szolgáltatás is elérhető, mely webes rendelési felülettel is elérhető.

Beszerzéseink nagy részét, közel 90%-át a hazai, azaz magyar piacról szerezzük be. Számos saját márkás termékünk kizárólag a kereskedők kényelmét és igényeit szolgálja (aro, Fine Life, H-Line, Rioba, Horeca Select, Sigma), ezek a termékek igen magas minőségűek.

 

METRO - Egyedülálló minőség és termékkínálat

A METRO minden vásárlója, partnere és beszállítója felé ugyanezt a minőséget és elkötelezettséget biztosítja valamennyi termékkategóriájában. Arra törekszik, hogy a piaci igényeket kielégítő, teljes megoldásokat és széles kínálatot biztosítson vevőinek. A METRO partner vevői sikerében, éppen ezért folyamatosan felméri igényeiket, és visszajelzéseik alapján alakítja ki a termékkínálatot, ezzel is hozzájárulva a vállalkozások sikeréhez. A METRO minőségi elkötelezettségét mutatja, hogy csakis a legkiválóbb minőségű és frissességű alapanyagok kerülhetnek az áruházai polcaira, amelyet a legszigorúbb, a hazai piacon egyedülálló minőségbiztosítási és élelmiszer-biztonsági tanúsítványok (HACCP) igazolnak. A fokozott minőségbiztosítást igénylő, érzékeny termékek között is kiemelt termékek a halak, amelyben a METRO a hazai piacon egyedülálló kompetenciával bír, minőségbiztosítási, minőségi és élelmiszer-biztonsági szempontok szerint is.

 

A METRO halválasztéka

A METRO halválasztéka igen széles, édesvízi halakból 30 féle, míg tengeri élőlényekből 70 féle (homár, kagylók, osztrigák, csigák, tintahal stb.) található meg kínálatukban. A tengeri halak 48-72 órán belül érkeznek a halászati helyekről áruházaikba, az édesvíziek pedig már néhány órán belül. HORECA partnereik és a vásárló közönség minden igényt kielégítő, minőségi kiszolgálása érdekében a homár élve érkezik Alaszka partjairól, a nílusi sügér frissen a tanzániai Viktória-tóból, a tonhal frissen Indonéziából és a lazac is 3 nap alatt az áruházak polcaira kerül.

A METRO számára rendkívül fontos a HACCP szigorú betartása, amit folyamatos belső ellenőrzésekkel es auditokkal ellenőriz. A halas osztályokon dolgozó kollégáik és szakértőik folyamatos oktatásban részesülnek, hogy elsajátíthassák a szakszerű termékkezelési ismereteket és minden előírást a legmagasabb szinten tarthassanak be.

A METRO húsválasztéka

A METRO igyekszik a magyar gasztronómia igényeit maximálisan kielégíteni, és vendéglátós partnerein keresztül új húsféléket megismertetni és megszerettetni a magyar fogyasztókkal. A hamarosan induló teljesen egyedi igényeket is kiszolgáló kiszállítási rendszer pedig ezt fogja még hatékonyabban segíteni, azaz partnereink a legkülönbözőbb húsféléket az általuk kívánt feldolgozottsági fokon (szeletelve,darálva, adott vastagságúra, vagy súlyúra elkészítve) mennyiségi, csomagolási és szállítási igény szerint kérhetik. A közel 25 féle állatfajtából (szárnyasok, vadhúsok, marha, sertés, birka és számos egyéb húsfajta) álló kínálatban 400 féle különböző feldolgozottsági szintű termék található meg, ennek a háromnegyede friss termékként érhető el. Köztük olyan különlegességek is, mint a gímszarvas, bölény, kenguru és bébicsirke, a legkülönbözőbb Dél-amerikai steak különlegességek mellett. A friss termékek, azaz az élő állatból rövid időn belül polcra kerülő termékek minden esetben, a megrendeléstől számítva 24 órán belül már feldolgozott formában kerül az áruházak polcaira. 2015 novemberében mind a 13 METRO áruháznak sikerült elnyernie a „Kiváló Minőségű Sertés” (KMS) tanúsítást. A tanúsítvány igazolja a METRO minőségi termékek iránti elkötelezettségét, és jogosulttá teszi az áruházakat a speciális követelményeknek megfelelő KMS friss sertéshús forgalmazására.

A METRO, a termékek jó minősége mellett elkötelezett a fejlett kereskedelmi technológiák és rendszerek alkalmazása mellett, így a kezdetektől fogva a legkorszerűbb számítógépes rendszert alkalmazza áruházaiban, logisztikai műveletei során; célunk a vevők igényeihez és a törvényi előírásokhoz való azonnali alkalmazkodás.

További ajánlataink
ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ön is értesülhet legfrissebb ajánlatainkról.  
Hírlevél feliratkozás
korszerű honlapra vágyik?
hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetőség rejlik honlapkészítő felületünkön.  
Bővebben