Ázsiai gulyás consommé - Jóízű Magyarország

Hozzávalók
MennyiségHozzávalók
600g
marhalábszár + csont3l
víz1fej
hagyma1db
répa1db
zeller1db
gyömbér (2 cm)1rúd
fahéj1tk
koriandermagchili, só
kevés füstölt fűszerpaprika
BETÉTHEZ:
főtt hús tépkedve, korianderrel keverve gyoza tésztába töltve
marinált shimeji gomba
répa julienne
friss koriander
szezámmag
Elkészítési lépések
Első lépés
A húst és csontot hosszú ideig főzzük, mint egy húslevest.
Második lépés
Az utolsó 30 percben belekerül a gyömbér, fahéj, csillagánizs, koriander, kömény és egy kevés fűszerpaprika.
Harmadik lépés
Leszűrjük, tálalás előtt enyhén szezámolajjal és chilivel ízesítjük.
Negyedik lépés
Betétekkel gazdagon tálaljuk.