Ázsiai gulyás consommé - Jóízű Magyarország

Ázsiai gulyás consommé - Jóízű Magyarország
Elkészítési idő167 perc
NehézségKözepesen nehéz
Adag4

Hozzávalók

MennyiségHozzávalók
600g
marhalábszár + csont
3l
víz
1fej
hagyma
1db
répa
1db
zeller
1db
gyömbér (2 cm)
1rúd
fahéj
1tk
koriandermag
chili, só
kevés füstölt fűszerpaprika
BETÉTHEZ:
főtt hús tépkedve, korianderrel keverve gyoza tésztába töltve
marinált shimeji gomba
répa julienne
friss koriander
szezámmag

Elkészítési lépések

Első lépés
A húst és csontot hosszú ideig főzzük, mint egy húslevest.
Második lépés
Az utolsó 30 percben belekerül a gyömbér, fahéj, csillagánizs, koriander, kömény és egy kevés fűszerpaprika.
Harmadik lépés
Leszűrjük, tálalás előtt enyhén szezámolajjal és chilivel ízesítjük.
Negyedik lépés
Betétekkel gazdagon tálaljuk.