HOSSZAN TARTÓ VÉDELEM A BEVÁSÁRLÓKOCSIKON


Munkatársaink és vevőink védelme érdekében egyéb intézkedéseink mellett a bevásárlókocsik markolatán speciális bevonatrendszert alkalmazunk, mely a felületet érő fény energiájának segítségével fejti ki hatását és akár egy éven keresztül is hatékony védőréteget tud képezni.

 

Az egészségbarát, természetes anyagokból álló bevonat:

 

• távol tartja a kórokozókat

• hosszan tartó, folyamatos védelmet biztosít, akár 1 éven keresztül

• takarítások között is óvja a munkavállalók és vásárlók egészségét

• nem engedi a vírusok és baktériumok megtelepedését

• környezetbarát

 

A fény hatására aktiválódó kémiai reakció – fotokatalízis - segít csökkenteni az egészségügyi kockázatokat. A gyakorlatilag bármely anyagon (fa, fém, textil, üveg, műanyag, elektronikai berendezések) alkalmazható bevonat hosszú távon is tisztább felületeket biztosít. A bevonatrendszer alapanyaga élelmiszer-adalékanyagként is nyilvántartott természetes fémoxid, amely megtalálható egyebek között rágógumikban, fogkrémekben és egyéb naponta használatos termékekben is. A fotokatalitikus védőbevonat alkalmazását hosszú és alapos teszt előzte meg, hatékonyságát SGS laboratóriumi eredmények is igazolták. Emellett a technológia számos hazai kórházban is sikeresen bizonyított a fertőzések visszaszorításában és a kézhigiénia elősegítésében. A természetbarát bevonatrendszer molekuláris szinten épül be a felületbe, ezáltal akár egy éven keresztül is hatékony védőréteget tud képezni.

 

További információ a technológiáról: www.resysten.hu

 

Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen innovatív technológia segítségével is támogathatjuk vevőink és munkatársaink biztonságát a vásárlás során.

 

További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.  
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.  
Hírlevél feliratkozás