Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Bevezető

kitchen-cleaning-620x250

Tisztelt Partnerünk!

A HACCP rendszer gyakran hatalmas kérdőjel a vendéglátósok életében. Bár a legtöbben tisztában vannak ennek szükségességével, azonban sok esetben nem tudják, hogyan és honnan szerezhetnének körültekintő tájékoztatást a témában.

Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy hatékony és naprakész szakmai támogatást nyújtsunk Önöknek ahhoz, hogy e területen is meg tudjanak felelni a komplex jogszabályi követelményeknek és a fogyasztói elvárásoknak. 

Számos információt összegyűjtöttünk az alapvető kötelezettségekről.  Bízunk benne, hogy rendszeresen frissülő jogszabálygyűjteményünk folyamatosan segítségükre lesz a kötelező előírásokról való tájékozódáshoz.

Mindemellett vállalatunk létrehozott egy tanácsadói rendszert is. Ennek igénybevételével személyre szabott állapotfelméréssel és tanácsadással állunk rendelkezésükre, hogy egy esetleges ellenőrzés alkalmával se lehessen hibát találni a vállalkozások működésében. Számunkra is nagyon fontos, hogy partnereink a sikeres működéshez a jogszabályoknak megfelelő higiéniai és működési folyamatot tudjanak bemutatni. Az oldalon a szolgáltatásunkat már igénybevevő, két étteremtulajdonos osztja meg tapasztalatait arról, hogy mit találtak hasznosnak a HACCP tanácsadásban.

Reméljük, hogy honlapunkkal és új szolgáltatásunkkal az Ön munkáját is megkönnyíthetjük és hozzájárulhatunk vállalkozása sikereihez! Ha a HACCP rendszerre vonatkozó szolgáltatásunkról még több információt szeretne megtudni, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Üdvözlettel:
METRO Kereskedelmi Kft

Kp2