Felelősség

felelősség

HACCP

HACCP

Felelősség

 

Az EU-s és nemzeti jogszabályokban megfogalmazott követelmények minden olyan vállalkozás esetén alkalmazandók, ahol élelmiszert előállítanak, feldolgoznak és kereskednek vele

 

  • Élelmiszergyártók
  • Élelmiszeripari logisztikai vállalkozások
  • Élelmiszert forgalmazó kis- és nagykereskedők
  • Vendéglátó ipari vállalkozások (éttermek, büfék, termelő konyhák)

 

Az élelmiszeripari vállalkozásoknak meg kell felelniük valamennyi Európai Uniós és magyar jogszabálynak is. Többek között ilyen például a higiéniai ellenőrzés, a hűtőlánc alkalmazása és fenntartása és a HACCP alapelveik alkalmazása is.

 

Felhívjuk a figyelmüket hogy a HACCP rendszer illetve EU-s és nemzeti előírások megfelelő alkalmazása függ az Önök élelmiszeripari vállalkozásának méretétől.


A honlapon található információkat gondosan gyűjtöttük össze, azonban a METRO nem tud garanciát vállalni azok teljességéért és helyességéért.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Ön vállalkozására a honlapon nem említett egyéb élelmiszerbiztonsági szabályok is vonatkozhatnak. Ezért javasoljuk, hogy tájékozódjon ezekről az információkról is!

További jogi információt ITT talál!

További ajánlataink
ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ön is értesülhet legfrissebb ajánlatainkról.
Hírlevél feliratkozás
korszerű honlapra vágyik?
hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetőség rejlik honlapkészítő felületünkön.
Bővebben