haccp

HACCP

Tisztelt Partnerünk!

 

A HACCP rendszer gyakran hatalmas kérdőjel a vendéglátósok életében. Bár a legtöbben tisztában vannak ennek szükségességével, azonban sok esetben nem tudják, hogyan és honnan szerezhetnének körültekintő tájékoztatást a témában.

Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy hatékony és naprakész szakmai támogatást nyújtsunk Önöknek ahhoz, hogy e területen is meg tudjanak felelni a komplex jogszabályi követelményeknek és a fogyasztói elvárásoknak. 

Számos információt összegyűjtöttünk az alapvető kötelezettségekről.  Bízunk benne, hogy rendszeresen frissülő jogszabálygyűjteményünk folyamatosan segítségükre lesz a kötelező előírásokról való tájékozódáshoz.

Mindemellett vállalatunk létrehozott egy tanácsadói rendszert is. Ennek igénybevételével személyre szabott állapotfelméréssel és tanácsadással állunk rendelkezésükre, hogy egy esetleges ellenőrzés alkalmával se lehessen hibát találni a vállalkozások működésében. Számunkra is nagyon fontos, hogy partnereink a sikeres működéshez a jogszabályoknak megfelelő higiéniai és működési folyamatot tudjanak bemutatni. Az oldalon a szolgáltatásunkat már igénybevevő, két étteremtulajdonos osztja meg tapasztalatait arról, hogy mit találtak hasznosnak a HACCP tanácsadásban.

Reméljük, hogy honlapunkkal és új szolgáltatásunkkal az Ön munkáját is megkönnyíthetjük és hozzájárulhatunk vállalkozása sikereihez! Ha a HACCP rendszerre vonatkozó szolgáltatásunkról még több információt szeretne megtudni, forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:
METRO Kereskedelmi Kft.

További ajánlataink
ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ön is értesülhet legfrissebb ajánlatainkról.  
Hírlevél feliratkozás
korszerű honlapra vágyik?
hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetőség rejlik honlapkészítő felületünkön.  
Bővebben