A METRO Magyarország elkötelezett az ország élelmiszerellátásának biztosítása iránt. Munkatársaink a kialakult rendkívüli helyzetben is mindent elkövetnek azért, hogy áruházainkban a termékek elérhetősége folyamatosan biztosított legyen. A METRO kiemelt figyelmet fordít vásárlói és munkavállalói biztonságára, munkánk során szigorú, országosan egységes egészségügyi és biztonsági követelmények alapján végezzük tevékenységüket.

 

Kedves Vásárlóink!


Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy minden áruházunkban kötelező a maszk viselése.

Kérjük, szíveskedjenek munkatársainkkal együttműködni! A jól megszokott METRO minőséggel és folyamatos árukészlettel várjuk továbbra is kedves Vásárlóinkat!

 

Megértésüket köszönjük!

 

 

Ellátásbiztonság

 • Beszállítóinkkal együttműködve a lehető leggyorsabban reagálunk a piaci kihívásokra az áruellátás folyamatos biztosítása érdekében.
 • Az alkalmanként megnövekedett vásárlói igények miatt sajnos előfordulhat, hogy néhány árucikk áruházainkban átmenetileg nem elérhető. A termékek pótlásán kollégáink folyamatosan dolgoznak, köszönjük türelmüket!
 • Kérjük egyéni vásárlóinkat, hogy egymásra való tekintettel, felelősen vásároljanak! Saját célra történő vásárlás esetén csak a szükséges, háztartási mennyiséget tegyék kosarukba.

 

Munkatársaink biztonsága

 • Kollégáink munkavégzésének segítése érdekében szigorú egészségvédelmi intézkedéseket vezettünk be. Munkatársaink számára kesztyűt, fertőtlenítőszert, és azoknak, akik igényt tartanak rá, szájmaszkot biztosítunk.
 • Az áruházak bejáratánál, a pultoknál és a kasszáknál folyamatosan biztosítjuk a kézfertőtlenítés lehetőségét.
 • A dolgozói munkaidőbeosztásokat átszerveztük, minimálisra szűkítve a műszakok közötti átfedést, ezzel is csökkentve a kockázatot.
 • Óvintézkedésként radikálisan lecsökkentettük az áruházak közötti utazást.
 • Minden 65 év feletti dolgozónknak biztonságuk érdekében lehetőséget adtunk az otthonmaradásra.

 

Ezúton is köszönjük beszállítóinknak a folyamatos áruellátást, és valamennyi munkatársunknak a kitartó, fáradhatatlan munkavégzést!

Vásárlóink biztonsága

 

 • Áruházainkban fokozott hangsúlyt fektetünk a higiénés szabályok betartására, ebben számítunk az Önök együttműködésére is.
 • A bevásárlókocsikat és a kasszazónát minden nap fertőtlenítjük.
 • A mosdókban a szappanokat fertőtlenítő hatású kézmosókra cseréltük.
 • A vásárlók várakozási helyét pénztárainknál felragasztott sávokkal jelezzük.
 • Egészségünk közös megőrzése érdekében több helyen felhívjuk Vásárlóink figyelmét a kockázatcsökkentő orvosi és szakmai ajánlásokra:

 

- Javasoljuk, hogy lehetőség szerint egyedül, ne csúcsidőben jöjjenek vásárolni, ezzel is segítve, hogy ne alakuljon ki tömeg. Idősebb hozzátartozóikat segítsék azzal, hogy számukra is bevásárolnak.

- Kérjük, vásárlás közben és sorbanálláskor is tartsanak legalább 1,5 méter távolságot másoktól. Javasoljuk, hogy a bevásárlókocsit mindig tartsák maguk előtt.

- Kérjük, vásárlás közben ne érintsék meg kézzel arcukat, ajkukat, orrukat és szemüket!

- Köhögéskor és tüsszentéskor használjanak eldobható papírzsebkendőt, és fertőtlenítsék kezüket a kihelyezett kézfertőtlenítő-szerekkel, melyeket az eladótér több pontján és a mosdókban találhatnak meg. Ezek töltöttségét folyamatosan ellenőrizzük.

- Használják a kihelyezett csipeszeket, kesztyűket a pékárukhoz és zöldségekhez, és ne lépjenek a kordonokkal elzárt területekre.

- Amennyiben módjukban áll, használják önkiszolgáló kasszáinkat, illetve válasszanak kártyás, érintés nélküli fizetési módot, mely gyorsabb, kényelmesebb és higiénikusabb is.

 

Áruházaink nyitva tartása

 

A METRO áruházak nyitvatartási ideje változatlan. Az alábbi linken érheti el az Önhöz legközelebbi METRO áruház pontos nyitva tartását: https://www.metro.hu/store-locator

 

Megértésüket, türelmüket és együttműködésüket köszönjük!

További hasznos információk

 

 

 •  Hasznos információk vállalkozások számára a koronavírus helyzet kezelésére:

IFKA Közhasznú Nonprofit Kft: https://vali.ifka.hu/hu

 

 

További ajánlataink
ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ön is értesülhet legfrissebb ajánlatainkról.
Hírlevél feliratkozás
korszerű honlapra vágyik?
hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetőség rejlik honlapkészítő felületünkön.
Bővebben