siker

Használja ki a METRO által nyújtott egyedi ajánlatokat, megoldásokat, és üzemeltesse profitábilisan vendéglátóhelyét újra teltházzal!

Legyen sikeres a visszatérés a METRO-val!

Felkészülés a visszatérésre

 

A vállalkozás újranyitása fontos momentum. Ahhoz, hogy éttermét vendégekkel töltse meg, minden lehetséges módon tudatnia kell velük, hogy ismét tárt karokkal várja őket. Továbbá biztosítania kell őket afelől is, hogy az étterem higiéniájában nem fognak kivetnivalót találni. Az alábbiakban felsoroljuk a sikeres újranyitáshoz vezető kulcsfontosságú lépéseket. 


 

TUDASSA, HOGY VÁLLALKOZÁS ÚJRA MEGNYIT!

A legfontosabb az, hogy minél többen értesüljenek arról, hogy újra megnyitja vállalkozását. Igyekezzen a le-hető legtöbb emberrel tudatni, hogy étterme ismét kinyitja kapuit. Ehhez bármilyen kommunikációs módszert használhat. Természetesen érdemes a weboldalával és a közösségimédia-felületekkel kezdenie, de segítségül hívhatja például a helyi önkormányzatot, a helyi újságokat és azon szervezeteket is, akik továbbíthatják a hírt. Ellenőrizze, hogy vállalkozása helyesen szerepel-e az online címjegyzékekben. 

 

TEGYE EGYÉRTELMŰVÉ A HIGIÉNIAI SZABÁLYOKAT!

A vendégek megnyugtatása fontosabb lesz, mint valaha. Javasoljuk, hogy egyértelműen és nyíltan beszéljen arról,milyen higiéniai szabályokat vezetett be. Mindezt az étterem bejáratánál, a honlapján és a közösségimédia-felületeken is tegye meg. Látogasson el a METRO weboldalra, ahol letölthet egy a higiéniai szabályokra emlékeztető plakátot, amelyet saját vállalkozásában is kitehet. 

 

MUTASSA BE AZ ÚJ LEHETŐSÉGEKET!

Az újranyitás jó lehetőség arra is, hogy megismertesse a vendégeket az újonnan bevezetett termékekkel/szol-gáltatásokkal, vagy éppen a különleges „Zárlatvégi” étlappal. Ezekről elsősorban a közösségimédia-felületeken adjon hírt, de a szájról szájra történő továbbadás is jól működik.

 

 

 

 

ÉTELKISZÁLLÍTÁST KÍNÁLÓ ÉTTERMEK

 

Sokaknak okoz gondot, hogy a mindennapi teendők, munka és kötelezettségek mellett, még jusson idő a friss melegételek elkészítésére is. Oldalunkon ezért összegyűjtöttük azokat a partnereinket, akik minőségi METRO alapanyagok felhasználásával készült ételeiket házhoz is szállítják.  

 

Reméljük, oldalunk segítségével partnereink és vendégeik könnyebben egymásra találnak, és segíthetünk, hogy a családok megbízható vendéglátóhelyektől rendelhessék ételeiket. Most METRO kártyával 10% kedvezményt kaphat rendelésére a megjelölt éttermek esetében!

 

A részletekről érdeklődjön rendelése leadásakor partnereinknél.

Ételkiszállító partereinkhez való csatlakozási lehetőségéről érdeklődjön METRO-s területi képviselőjénél!

 

ÉTELKISZÁLLÍTÓ PARTNEREINK LISTÁJÁT ITT MEGTEKINTHETI

 

recept ajánlásaink

 

Összegyűjtöttünk Önnek pár olyan igazi klasszikus receptet, ami kiszállítva is pont annyira ínycsiklandó, mintha az Ön éttermében fogyasztaná el azt vendége. 

 

Jótanácsok:

 

  • Az előírások szerint tegyen el ételmintát!
  • Kiszállításnál tartsa megfelelő hőmérsékleten az ételt, vagy előtte a lehető leggyorsabban hűtse le.
  • Tésztáknál, sült húsoknál 90%-os készültségig süsse, főzze az ételeket, hogy az ételek jobban bírják a mikrohullámú sütőben való áthevítést.

 

A RECEPTEKET ITT MEGTALÁLJA

Aktuális ajánlataink
Sztárajánlataink ütős áron!
Tekintse meg aktuális legjobb ajánlatainkat!
Tovább
További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.  
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.  
Hírlevél feliratkozás