vendég

Tudjuk, hogy Önnek a vendégei a legfontosabbak, ezért számos tanáccsal segítjük, hogy a digitális térben is tarthassa velük a kapcsolatot. Fejlessze vállalkozását a METRO ingyenes digitális szolgáltatásaival és tegye hatékonyabbá kiszállítási szolgáltatását!

Legyen sikeres a visszatérés a METRO-val!

weboldal készítés

 

Az online jelenlét manapság már elengedhetetlen! Ha az emberek éttermet keresnek, először az interneten keresztül próbálnak információhoz jutni. Weboldalához egyszerűen hozzáadhat online rendelési és foglalási eszközöket is annak érdekében, hogy optimalizálja vállalkozása tevékenységét: a lezárás feloldása után ez nagyon fontos lesz. Íme néhány gyors és egyszerű tipp arra vonatkozóan, hogyan készítsen saját weboldalt!

 

FOKOZZA VÁLLALKOZÁSA LÁTHATÓSÁGÁT!

Megváltoztak a vásárlási szokások. Mielőtt asztalt foglalnának egy étterembe, a fogyasztók 80%-a ma már először az interneten rákeres a vendéglátóhelyre. Ez azt je-lenti, hogy ahhoz, hogy versenytársaival szemben előnyre tudjon szert tenni, vállalkozásának meg kell jelennie az online felületeken. A digitális kulcsrakész megoldások segítségével értékes időt spórolhat meg. A DISH platform* célja, hogy étterme minél egyszerűbben és gyorsabban meg tudjon megjelenni az online térben. Szakértőink segítségével csupán néhány kattintással el tudja készíteni saját weboldalát, így azonnal megkezdheti az új vendégek toborzását.

*a DISH a METRO Csoport tagja

 

MIÉRT ÉRDEMES SAJÁT WEBOLDALT KÉSZÍTENIE?

Egy átlátható, modern és módosítható weboldal segítségével:> Fokozhatja étterme láthatóságát> Könnyedén szerezhet új vendégeket> Egyszerűbbé teheti az asztalfoglalást> Kevesebb időt kell vállalkozása irányításával töltenie> Növelheti a bevételtHogy segítsünk Önnek elérni ezeket a célokat, elkészítjük testreszabott weboldalát. Ezután adminisztrátori hozzáférést adunk Önnek, így bármikor könnyedén módosít-hatja a designt, a tartalmakat és a fényképeket.

Látogasson el most a www.dish.co weboldalra!

 

MIÉRT HASZNÁLJON ONLINE RENDELÉSI ÉS FOGLALÁSI ESZKÖZT?

Online foglalási eszközünk segítségével csökkentheti az üres asztalok számát, és a optimálisan tudja kihasználni a teret. Továbbá, az asztalfoglaláskezelő-rendszernek köszönhetően folyamatosan lesz teendője. Partnerünk, a Dish megoldása még elvitelre történő rendelés funkcióval is rendelkezik!


További információt ITT talál.

 

ASZTALFOGLALÁSI ESZKÖZ: NÉHÁNY LÉPÉSBEN INTEGRÁLHATÓ WEBHELYÉRE

 

Használja az ingyenes szolgáltatást a DISH online platformon, és integrálja az ingyenes foglalási szoftvert az általunk létrehozott ingyenes webhelyén. Az asztalfoglaló szoftver felhasználói felülete: Az okostelefonon vagy táblagépen keresztül kezeli a foglalásokat, és mobilitással optimalizált módon érheti el őket minden nagyobb böngészőben (Internet Explorer, Chrome, Safari, Firefox). A vendég látja a foglalási eszközt az Ön webhelyén, beírja a dátumot, az időt, az emberek számát és a kapcsolattartási adatokat, ezekről Ön közvetlenül visszaigazolást vagy lemondást kap.  

 

A foglalási eszköz összes funkciója egy pillanat alatt:

 

 • Automatikus vagy kézi foglalás megerősítése lehetséges
 • Visszajelzés kérése az étterem-vendégnél a foglalás után 24 órával, SMS-ben és e-mailben
 • Vevői adatbázis elérhetőségekkel és vevői előzményekkel
 • A foglalási idők belépése a nyitvatartástól függetlenül lehetséges
 • Kommentár-funkció a vendégek számára a foglalás során, például az asztal kiválasztásakor a kívánságok jelzésére
 • Az engedmények egyedi belépése alacsony felhasználás esetén, a vendég számára látható az oldalon
 • Az éttermi vendéglátó egyéni meghatározása az online foglalásonkénti maximális számú személy számára
 • Az online foglalások felhasználási statisztikái

  További információt ITT talál.

Ételrendelés alkalmazás 

 

Ételrendelés saját honlapján keresztül egyszerűen és gyorsan. Elindult új szolgáltatásunk, az ételrendelés szolgáltatás, melynek segítségével vendégei a jövőben az ételeket honlapján keresztül is megrendelhetik. A szolgáltatás használata nagyon egyszerű. Ha a honlapján megjelenik az „Ételrendelés" gomb, a honlap látogatói leadhatják a rendeléseiket, melyek az Ön e-mail címére azonnal megérkeznek. Kérjük, tartsa be a Magyarországon érvényes törvényeket és szabályokat, amikor ezt a szolgáltatást aktiválja. 

 

Íme néhány gyors és egyszerű, rövidtávú megoldás az új kiszállítás szolgáltatás online kommunikációjára és a vendégek értesítésére, hogy Ön továbbra is elérhető: 

 

 • Frissítse a honlapját, hogy mindenki értesülhessen róla: “Ételrendelés” – Nézze meg a MENÜ és az ESEMÉNYEK menüpontot további részletes információért a kiszállítással kapcsolatban 

 • Frissítse új étlappal a honlapot, készítsen egy új PDF-fájlt, és töltse fel a webhelyére

 •  A legfontosabb: aktiválja az ingyenes Web Listing szolgáltatást, hogy biztosítsa, hogy megjelenjen a Google-ben, és növelje láthatóságát. Rendkívül egyszerűen telepíthető és segít, hogy az interneten igényeikre megoldásokat kereső ügyfelei megtalálják Önt.

 

További információt ITT talál.

Elviteli szolgáltatások

 

Ebben a nehéz időszakban az elvitelre készült ételeknek kulcsfontosságú szerepe lehet abban, hogy növelni tudja forgalmát, csökkentse árukészletét, és a lehető legkevesebb olyan árut kelljen kidobnia, amelyeknek hamarosan lejár a fogyaszthatósági ideje! De arra is remek lehetőséget nyújt, hogy tartani tudja a kapcsolatot a vendégeivel.

 

1. MÓDOSÍTSA AZ ÉTLAPOT!

 

A sikeres házhozszállításos étlap tervezés 5+1 pontjaA legtöbb online ételrendelő felületen az étlap rengeteg felesleges információt tartalmaz, ami bonyolultá teszi és a potenciális vásárlót zavarja. Egy jól megfogalmazott, lényegre törő, de izgalmas és étvágygerjesztő menüsor magasabb forgalmat, valamint profitot eredményezhet.

 

Az étlap és az ételek felsorolása helyett a következő pontokra koncentráljunk:

1. A jó megnevezés már beindítja a vendég ízlelését de törekedjen arra, hogy a fogás neve tökéletesen azonosítsa be az ételt.

2. Említse meg a fő alapanyagokat anélkül, hogy az egész receptet leírná így elkerülheti a felesleges olvasást

3. Használjon étvágygerjesztő kifejezéseket! (Roppanós, karamellizált, vibráló)

4. Érdekességekkel adjon egy gondolatot már az étel ízéről (Pl: Márta nagyi epertortája, frissen szedett vadbogyós gyümölcstorta) 

5. Egy jól komponált képpel akár az illatot is be tudja mutatni, szinek és formák segítik a választást

+1. ajánljon extra szolgáltatásokat:

- Gyerekajánlatok egy kis gyűjthető ajándékkal

- Grill ajánlat köretekkel, mártásokkal és félkész pácolt húsokkal

- Kezdje a szezonális alapanyagokat használni

- Komplett party csomagot ajánljon a dekorációtól az italokig

- Italajánlatot is építsen be a kínálatába

- Limitált vagy szezonális ajánlatokat szívesen rendelik meg a vendégek

 

Ezekkel a tippekkel a vásárló figyelmét azonnal fel lehet villanyozni így házhozszállításra épülő vállalkozása egyedi és sikeres lesz!

 

2. ÜGYELJEN A MEGFELELŐ CSOMAGOLÁSRA!

 

Az elvitelre készült ételeknél majdnem olyan fontos, hogy mibe teszi az ételt, mint maga az étel. Egy jó csomagolással vonzóvá teheti az ételt, és új szintre emelheti a vásárlói élményt. Az elvitelre készült ételek csomagolásának meg kell felelnie bizonyos speciális követelményeknek.

 

Fontos:

> a jó minőség

> a praktikum

> a lezárhatóság

> az ételek könnyen szállíthatók legyenek> bírják a magas hőmérsékletet és a kiszállítás ideje alatt melegen tartsák az ételt.

 

A csomagolást az adott ételnek megfelelően kell megválasztani. Használhat dobozt, tálkát, poharat, papírzacskót stb.

 

Ne feledkezzen meg a környezetről sem! A vásárlók egyre inkább a környezetbarát, biológiailag lebomló és újrahasznosítható csomagolásokat keresik. Adja meg nekik, amire vágynak: válasszon papírból, kar-tonból, fából stb. készült ételtárolókat! Tulajdonképpen bármit használhat, ami nem a szeméttelepen fog kikötni. A METRO számos környezetbarát és biológiailag lebomló ételtárolóval rendelkezik.

 

3. KOMMUNIKÁLJON A DIGITÁLIS CSATORNÁKON KERESZTÜL!

 

Ha eldöntötte, hogy milyen ételeket fog kínálni és az ételtárolókat is kiválasztotta, tudatnia kell a vásárlókkal, hogy - a jelenleg érvényben lévő szabályokkal összhangban - az Ön vállalkozásánál is lehet elvitelre rendelni!

 

Használja a közösségi hálózatokat!

Ezen a téren jelenleg a közösségimédia-felületek segítségével tud legjobban érvényesülni. Van már Facebook-oldala vagy Instagram profilja? Reklámozza elvitelre készült ételeit ezen kommunikációs csatornák segítségével!

Ha a közösségimédia-felületeken még nem rendelkezik üzleti fiókkal, éppen itt az ideje, hogy csináljon egyet, vagy akár kettőt! Van néhány szabály, amit be kell tartania ahhoz, hogy a közösségi médián keresztül folytatott kommunikációja hatékony legyen!

Ha kész a közösségi média fiókjai, ideje, hogy az ételekről készült néhány fénykép kíséretében posztoljon az új étlapról! Videókat is feltölthet arról, hogy az étlapot úgy állította össze, hogy az megfeleljen az egész nap a számítógép előtt ülő, otthonról dolgozó emberek tápanyag-szükségletének, vagy arról, hogy hogyan módosította a recepteket az ellátási problémák kezelése érdekében.

A lényeg az, hogy az emberek beszéljenek a vállalkozásáról!

Ne feledje, hogy azokat a posztokat, amelyek mellett fénykép is van, negyvenszer többen olvassák el, mint a puszta szöveget!

 

Aknázza ki a honlapjában rejlő lehetőségeket!

 

Ha abban a szerencsés helyzetben van, hogy van honlapja, használja a vendégekkel történő kommunikációra! Mutassa meg gyönyörűen tálalt ételeit, hogy a vendégek szájában összefusson a nyál! A cél az, hogy a vendégek éttermi élményben részesüljenek akár a saját otthonukban is!

Honlapjához adjon hozzá foglalási eszközt, hogy a vendégek online is tudjanak rendelni!

Az árakat és a nyitva tartást is feltüntetheti a honlapon, főleg akkor, ha a szokásostól eltérő nyitva tartással működik, és felteheti a leg-frissebb híreket is!

 

Vegye fel a kapcsolatot online platformokkal!

 

Vegye fel a kapcsolatot olyan digitális házhozszállítási platformokkal, mint a Netpincér, a Wolt, a Bolt Foods, hogy megtudja, mit kaphat akkor, ha regisztrálja náluk vállalkozását! Az emberek gyakran használják a helyi keresést a Google-on, ami azt jelenti, hogy megadnak egy helyet, amikor éttermet keresnek. Az online platformok helyi láthatóságot biztosítanak vállalkozásának. Ha valaki a közelben lakik és elvi-telre szeretne rendelni, látni fogja, hogy Ön mit kínál, és egyszerűen le tudja adni rendelését. Ezen platformok segítségével egyszerűen és hatékonyan bővítheti vendégkörét!

 

Ajánlatunk
ÉTELKISZÁLLÍTÁST SEGÍTŐ ALAPANYAGOK
Támogatni szeretnénk az Ön erőfeszítéseit csatolt termékkínálatunkkal, mellyel az étel-házhozszállítási szolgáltatását versenyképesebbé és vevői számára vonzóbbá teheti.
Tovább!
További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.  
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.  
Hírlevél feliratkozás