A METRO Magyarország elkötelezett az ország élelmiszerellátásának biztosítása iránt. Munkatársaink ebben a rendkívüli helyzetben is mindent elkövetnek azért, hogy áruházainkban a termékek elérhetősége folyamatosan biztosított legyen. A METRO kiemelt figyelmet fordít vásárlói és munkavállalói biztonságára, munkánk során szigorú, országosan egységes egészségügyi és biztonsági követelmények alapján végezzük tevékenységüket.

A kormányzati intézkedéseknek megfelelően áruházaink november 11-től 19:00 óráig tartanak nyitva hétfőtől szombatig. November 22-től vasárnaponként áruházaink 19:00 óráig tartanak nyitva. Áruházainkat továbbra is orrot és szájat folyamatosan elfedő maszkban látogathatják.

Vigyázzunk egymásra!

Megnézem!

 

 

 

Kedves Vásárlóink!

Felhívjuk figyelmüket , hogy a 431/2020. (IX./18) kormányrendeletben meghatározott szabályok alapján áruházainkban kizárólag az orrot és szájat folyamatosan elfedő maszkot viselve lehet tartozkódni. Az arcot eltakaró kendőben, sálban vagy maszk használata nélkül csak plexi arcpajzsot viselve a továbbiakban nem tartózkodhatnak áruházainkban.

Vigyázzunk egymásra és tartsuk be ezeket az óvintézkedéseket!

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Ellátásbiztonság

 

 • Beszállítóinkkal együttműködve a lehető leggyorsabban reagálunk a piaci kihívásokra az áruellátás folyamatos biztosítása érdekében.
 • Az alkalmanként megnövekedett vásárlói igények miatt sajnos előfordulhat, hogy néhány árucikk áruházainkban átmenetileg nem elérhető. A termékek pótlásán kollégáink folyamatosan dolgoznak, köszönjük türelmüket!
 • Kérjük egyéni vásárlóinkat, hogy egymásra való tekintettel, felelősen vásároljanak! Saját célra történő vásárlás esetén csak a szükséges, háztartási mennyiséget tegyék kosarukba.

 

Munkatársaink biztonsága

 

 • Kollégáink munkavégzésének segítése érdekében szigorú egészségvédelmi intézkedéseket vezettünk be. Munkatársaink számára kesztyűt, fertőtlenítőszert és szájmaszkot biztosítunk.
 • Az áruházak bejáratánál, a pultoknál és a kasszáknál folyamatosan biztosítjuk a kézfertőtlenítés lehetőségét.
 • A dolgozói munkaidőbeosztásokat átszerveztük, minimálisra szűkítve a műszakok közötti átfedést, ezzel is csökkentve a kockázatot.
 • Óvintézkedésként radikálisan lecsökkentettük az áruházak közötti utazást.

 

Ezúton is köszönjük beszállítóinknak a folyamatos áruellátást, és valamennyi munkatársunknak a kitartó, fáradhatatlan munkavégzést!

Vásárlóink biztonsága

 

 • Áruházainkban fokozott hangsúlyt fektetünk a higiénés szabályok betartására, ebben számítunk az Önök együttműködésére is.
 • A bevásárlókocsikat és a kasszazónát minden nap fertőtlenítjük.
 • A mosdókban a szappanokat fertőtlenítő hatású kézmosókra cseréltük.
 • A vásárlók várakozási helyét pénztárainknál felragasztott sávokkal jelezzük.
 • Egészségünk közös megőrzése érdekében több helyen felhívjuk Vásárlóink figyelmét a kockázatcsökkentő orvosi és szakmai ajánlásokra:

 

- Javasoljuk, hogy lehetőség szerint egyedül, ne csúcsidőben jöjjenek vásárolni, ezzel is segítve, hogy ne alakuljon ki tömeg. Idősebb hozzátartozóikat segítsék azzal, hogy számukra is bevásárolnak.

- Kérjük, vásárlás közben és sorbanálláskor is tartsanak legalább 1,5 méter távolságot másoktól. Javasoljuk, hogy a bevásárlókocsit mindig tartsák maguk előtt. 

- Használják a kihelyezett csipeszeket, kesztyűket a pékárukhoz és zöldségekhez, és ne lépjenek a kordonokkal elzárt területekre.

- Amennyiben módjukban áll, használják önkiszolgáló kasszáinkat, illetve válasszanak kártyás, érintés nélküli fizetési módot, mely gyorsabb, kényelmesebb és higiénikusabb is.

 

Áruházaink nyitva tartása

 

A METRO áruházak nyitvatartási ideje változatlan. Az alábbi linken érheti el az Önhöz legközelebbi METRO áruház pontos nyitva tartását: https://www.metro.hu/store-locator

 

Megértésüket, türelmüket és együttműködésüket köszönjük!

További hasznos információk

 

 

 •  Hasznos információk vállalkozások számára a koronavírus helyzet kezelésére:

IFKA Közhasznú Nonprofit Kft: https://vali.ifka.hu/hu

 

 

 

 

További ajánlataink
ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ön is értesülhet legfrissebb ajánlatainkról.
Hírlevél feliratkozás
korszerű honlapra vágyik?
hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetőség rejlik honlapkészítő felületünkön.
Bővebben