Juhász Pincészet

A Juhász testvérek tradicionális pincészete a szép, és komoly borok létrehozását tűzte ki célul, melyeket az odafigyelés és különleges gondosság jellemez a telepítéstől a tölgyfahordós érlelésen át a palackba kerülésig.

Az egri Kőlyuk pincesoron riolittufába vájt pincészetünk optimális körülményeket biztosít a vörösborok érleléséhez. A pincerendszer 5 db, kb. 150-200 m hosszú pinceágakból áll, melyeket keresztfolyosók kötnek össze. Juhász Testvérek Pincészete 2011-ben új beruházásba kezdett, egy exkluzív borkóstolócentrum megépítésébe, melynek célja, hogy Egerben egyedüli módon kalauzolhassa el Önöket a borok világában.


A minden igényt kielégítő kóstolócentrumban több kóstolóhelyiséggel állunk fogyasztóink rendelkezésére, akik hangulatuk és igényük szerint választhatnak a klasszikus, boltíves riolittufába vájt kóstolóterem, vagy a meghitt, hangulatos borkóstoló sarkak között. A kóstolócentrum ideális helyszíne lehet kis baráti összejöveteleknek, céges rendezvényeknek és exkluzív fogadásoknak, maximum 100 főig.

További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.
Katalógusok
Vásárolni szeretne?
Igényeljen METRO kártyát
Ha még nem METRO vásárló, tudja meg, hogyan csatlakozhat hozzánk.
Kártyaigénylés