Borvidékek

A METRO számára kiemelt fontosságú, hogy megfelelő bor- és pezsgőválasztékot kínáljunk a gasztronómia, a viszonteladók illetve a borkedvelők számára egyaránt. Vásárlóink igényeinek megfelelően választékunk döntő többségét a magyar borok alkotják, az ismert termelők mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy új, feltörekvő pincészeteknek is lehetőséget adjunk a bemutatkozásra.

Bor a METRO áruházakban

 

Külföldi választékunk szintén jelentős, gerincét a közel 60 bort számláló olasz és francia szortiment adja, emellett spanyol és újvilági termelőktől is kínálunk kiváló ár-érték arányú borokat és kuriózumokat egyaránt.

Áruházainkban a borokat borvidékek szerint, pezsgőket pedig kategória szerint rendeztük el, így vásárlóink könnyen és gyorsan megtalálják a kiválasztott termékeket. Szintén a tájékozódást segítik a borok mellé elhelyezett információs táblák.

Vásárláskor természetesen fontos szempont az ár, a METRO itt is rugalmas megoldást kínál: a versenyképes kartonos ár mellett a termékek többségét darabosan is van lehetőség megvásárolni.

További ajánlataink
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.
Hírlevél feliratkozás
vásárolni szeretne?
igényeljen metro kártyát
Ha még nem METRO vásárló, tudja meg, hogyan csatlakozhat hozzánk.
Kártyaigénylés