ALFÖLDI GARABONCIÁS KFT.

A METRO tejtermék beszállítója

 AZ ALFÖLDI GARABONCIÁS KFT. 2002-BEN ALAKULT.

100%-ban magyar, családi tulajdonban lévő vállalkozás. Kezdetben Felvásárolt kecsketejből friss kecskesajtot gyártottunk. 

Sikeres működésünknek és termékeink egyre nagyobb népszerűségének köszönhetően néhány évvel ezelőtt egy saját, EU regisztrációs számmal is rendelkező, korszerű tejfeldolgozó üzemet építettünk fel az ország szívében, a Kecskeméttől alig 30 km-re található Izsákon. Tejfeldolgozónk II. építési ütemének a keretében - a különböző pályázati lehetőségek sikeres kihasználásával - vállalatunk a közelmúltban egy új üzemcsarnok létesítésével bővült tovább, melynek köszönhetően gyártási kapacitásunkat megháromszoroztuk - a korábbi napi 5 000 liter helyett ma már 15 000 liter kecsketej feldolgozására nyílik lehetőségünk. Új üzemcsarnokunk korszerű tejátvevő, pasztőröző és tároló berendezéseket, valamint egy többfunkciós palackozó sort foglal magában. A beruházással egy teljesen új vonalat valósítottunk meg, melynek keretében lehetőségünk nyílik arra, hogy a különféle haszonállatok tejét egymástól tökéletesen elkülönítve dolgozhassuk fel. 

Ezen üzemrész napi teljesítménye a napi 10 ezer liter tej feldolgozását is meghaladhatja. A modern eszközök nem csak leegyszerűsítik, hanem jelentős mértékben le is rövidítik a technológiai folyamatokat.

Üzemünk rendelkezik minden olyan berendezéssel és felszereléssel, melyek mind az élelmiszerbiztonsági előírások betartásához, mind a hűtési lánc fenntartásához szükségesek. Különböző méretű, korszerű járműparkkal végzett árukezelési és szállítási tevékenységünk során legfontosabb szempontunk az, hogy termékeinket a lehető legjobb minőségben adhassuk át kereskedelmi partnereink részére.

Telephelyünktől néhány kilométerre, az UNESCO által 1979-ben bioszféra-rezervátummá nyilvánított Kiskunsági Nemzeti Park ölelésében elhelyezkedő kecskefarmunk az Európai Unió által létrehozott Natura 2000 terület része.

 "ALAPVETŐ FILOZÓFIÁNK, ÉS GYÁRTÁSI TECHNOLÓGIÁNK ALAP PILLÉRE, HOGY CSAK TELJES TEJBŐL DOLGOZUNK, MEGHAGYVA A HÁZIAS JELLEGET."

Alföldi Garabonciás Kft.

Az érintetlen alföldi pusztán megtermelt alapanyagot hagyományos receptúra alapján, de a legkorszerűbb technológiát alkalmazva dolgozzuk fel. Kiemelt figyelmet fordítunk termékeink magas minőségi (prémium) szintjének megtartására, ezért telephelyünkön szakképzett és az újdonságokra mindig nyitott sajtmestereink vezetésével rendszeres technológiai fejlesztéseket hajtunk végre.

Termékeinket a tej minden lényeges alkotóelemét (fehérje, ásványi anyagok, zsír, tejcukor) megőrző alapanyagokból készítjük. Elsőszámú nyersanyagunk, a kecsketej, különösen nagy értékű, kiváló dietétikai hatású tápanyagforrás, amely vitamintartalma és könnyű emészthetősége révén elsőrendű alkotóeleme az egészséges étrendnek.

 

 

 

 

 

Sokoldalúan felhasználható, egyedi ízvilágú, kézműves termékeinkkel a magyar sajtkultúra fejlesztéséhez és az egészséges táplálkozás népszerűsítéséhez is hozzá kívánunk járulni.

Termékeink: tehéntej; kecsketej, tehén aludttej, kecske joghurt, tehéntúró, juhtúró, natúr és snidlinges kecsketúró, friss sajtok, félkemény sajtok Összesen 45 termékünk van kereskedelmi forgalomban.

Közel 10 éve vagyunk METRO beszállítok, így biztosított, hogy a viszonteladók és a vendéglátás is hozzájut termékeinkhez, azokat polcaira teheti vagy feldolgozhatja fogásaihoz.

Kis családi cégként alapvető célunk, hogy talpon maradjunk a jelenlegi gazdasági körülmények között és minőségi termékeinket a fogyasztók hosszú távon elérjék.

Legyen a beszállítónk
Tudja meg, miért érdemes a METRO beszállítójának lenni.
Bővebben
 
További ajánlataink
Vásárolni szeretne?
Igényeljen metro kártyát
Ha még nem METRO vásárló, tudja meg, hogyan csatlakozhat hozzánk.
Kártyaigénylés
Korszerű honlapra vágyik?
Hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetősége rejlik honlapkészítő felületünkön.
Bővebben