METRO BESZÁLLÍTÓI PROGRAM

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy beszállítóink körét folyamatosan bővítsük, még színesebbé tegyük minőségi szortimentünket, és kiemeltebb szerepet biztosítsunk a hazai kis- és középtermelőknek is. Célunk, hogy növeljük áruházláncunkban a hazai élelmiszerek arányát, jó minőségű magyar termékeket kínáljunk vásárlóinknak. Programunk keretében segítjük a hozzánk jelentkezőket abban, hogy megfelelve a METRO követelményrendszerének, egy országos lefedettségű nagykereskedelmi hálózat felkészült beszállítójává válhassanak.

Jelentkezzen hozzánk beszállítónak még ma!

Miben számíthat ránk?

  • Egyeztetjük a közös piaci lehetőségeket;
  • Megfelelő termékajánlat esetén, a szortimentszelekciót követően személyes látogatásra kerül sor az Önök telephelyén. Egyeztetjük a minőségbiztosítási és csomagolási követelményeket. Később támogatást nyújtunk az első szállításra való felkészüléshez;
  • Az első beszállítás során közös áruátvételi-minőségellenőrzésre kerül sor a központi raktárunkban;
  • Egyszerűsített szerződési feltételeket biztosítunk.

 

Milyen szervezettekkel működünk együtt?

Jelenleg a Külgazdasági és Külügyminisztériummal, valamint a különböző országok Konzulátusaival aktívan együttműködve tartunk METRO/MAKRO beszállítói napokat azokban az országokban, ahol jelen vagyunk, ezzel is elősegítve, hogy más országok beszerzői is megismerjék a hazai beszállítókat, valamint az általuk kínált áruk körét.

 

Várjuk rendezvényeinken!

Rendezvényeinken szakmai szervezetek képviselői adnak tájékoztatást az adott iparág aktuális helyzetéről, a piaci trendekről. A résztvevők tájékoztatást kaphatnak a jogszabályi hátterekről, a piaci lehetőségekről, és megismerhetik a METRO új beszállítókkal szemben támasztott elvárásait is. Az érdeklődők személyesen egyeztethetnek a METRO képviselőivel arról, hogy hogyan válhatnak a METRO, és ezáltal a hazai HoReCa szektor beszállítójává.

Következő rendezvényünk:  Jelenleg nincs rendezvényünk, de kérjük látogassa honlapunkat rendszeresen, mert következő rendezvényünk helyszínét és időpontját hamarosan közzétesszük!

 

ismerje meg beszállítóinkat!
Tekintse meg beszállítóinkkal készült interjúkat!
Megnézem

Jelentkezés beszállítónak

További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.  
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.  
Hírlevél feliratkozás