kártyaigénylés

Online kártyaigénylés kitöltési útmutató

Tisztelt Leendő Ügyfelünk!

Ezen az oldalon az online kártyaigényléssel kapcsolatos fontos információkat talál.

 

Az online kártyaigénylés felületén az űrlap kitöltésével lehetősége van meggyorsítani a kártyaigénylés folyamatát.

 

  1. Kérjük, adja meg adatait, illetve töltse fel a szükséges dokumentumokat!
  2. Elküldött kártyaigénylését kollégáink munkanapokon, a beérkezés sorrendjében dolgozzák fel, és az igénylés során megadott e-mailcímre küldött visszaigazoló e-maillel megerősítik. Kártyáját a visszaigazoló email megérkezése után tudja átvenni.
  3. METRO vásárlói kártyáját az első vásárlás előtt tudja átvenni bármely áruházunk vevőbejáratán, fényképes, személyazonosság megállapítására alkalmas igazolvány bemutatásával.

 

Amennyiben nem szeretné hivatalos dokumentumait digitális módon benyújtani, természetesen ezt személyesen is megteheti, amint első alkalommal befárad bármelyik áruházunkba, hogy átvegye az új METRO vásárlói kártyáját. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ebben az esetben csak az eredeti példányt, vagy közjegyző által hitelesített másolatot fogadnak el kollégáink. Abban az esetben, ha valamely regisztrációhoz szükséges dokumentum nem kerül feltöltésre, kérjük, hogy a kártya átvételekor mutassa be azt a vevőbejáratnál. Ennek hiányában nem vehető át a kártya.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a METRO vásárlói kártyák személyre szólóak, azok nem átruházhatóak. Amennyiben nem csak Ön jár személyesen vásárolni, lehetősége van további 4 darab kártya igénylésére. Természetesen a számlázási név és cím megegyezik mind az 5 kártyán. (Ezt Ön adhatja meg a számlázási név és cím kitöltésével.) Minden társkártyás személyesen veheti át kártyáját a fényképes, személyazonosság megállapítására alkalmas igazolvány bemutatásával az áruházaink vevőbejáratán. A kártyák igénylése és kiállítása díjmentes.

 

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben kártyáját 30 napon belül nem veszi át az Ön által megadott Metro áruházban, regisztrációja érvényét veszti.

További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.
Hírlevél feliratkozás