Tisztelt ügyfelünk! Annak érdekében, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk és legjobb promóciókat biztosítsuk, sütiket használunk. Ha egyetért velünk és rendelkezésünkre bocsátja ezen információkat, kérjük kattintson az "Tovább" gombra. A cookie-kra vonatkozó beállításokat bármikor később is módosíthatja.

Tisztelt ügyfelünk! Annak érdekében, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk és legjobb promóciókat biztosítsuk, sütiket használunk. Ha egyetért velünk és rendelkezésünkre bocsátja ezen információkat, kérjük kattintson az "Tovább" gombra. A cookie-kra vonatkozó beállításokat bármikor később is módosíthatja.

  • METRO Budakalász (Áruház módosítása)
  • Nyitvatartási idő : Hé - Szo: 05:30 - 21:30, Va: 08:30 - 18:30
  • Kapcsolat : +36-80/50-90-50
  • Kezdőlap
  • Szolgáltatások
  • Mi is a HACCP?
  • Termékismeret

Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Termékismeret

Bevezető
Felelősség
Amit tudni kell
HACCP alapelvek
Higiéniai módszerek
Letölthető dokumentumok
HA Ön egy éttermet működtet
Katalógus
Termékismeret,
felhasználási tudnivalók

Jogszabálygyűjtemény
Biztonsági adatlapok
Tudásellenőrző teszt
Jogi információ
 HACCP Kisokos
Allergének
horeca-620x250
termekismeret-2
termekismeret-1
termekismeret-3
  • Kivonatos jogszabálygyűjtemény kereskedőknek
  • Kivonatos jogszabálygyűjtemény vendéglátosoknak

METRO kártya

Még nem vásárolt nálunk?

Igényeljen METRO kártyát pár perc alatt!

Áruház kereső

Szeretné megtalálni az Önhöz legközelebb eső áruházunkat?

Itt megtalálja az összes magyarországi METRO Áruházat!

Karrier

Szeretne velünk dolgozni? Jelentkezzen állásajánlatainkra!

Aktuális állásajánlatok a METRO-nál
Az oldal tetejére
  • Karrier
    • Karrier
    • Állásajánlataink
    • Gyakornoki program
    • Tehetséggondozás
    • Sokszínű előnyök
    • Adatvédelem
  • Miért a METRO?
    • Sajátmárkák
    • Termékkínálat
    • METRO kártya
    • Kiszállítás
    • Területi értékesítés
    • Gasztroakadémia 
  • Céginformáció
    • Cégünkről
    • Társadalmi felelősségvállalás
    • Jogi információk
    • Sajtóközlemények
    • Biztonsági adatlapok
    • Compliance a METRO-ban

Kapcsolat

+3623509050
info@metro.co.hu Lépjen kapcsolatba velünk

© METRO Kereskedelmi Kft. 2014-2018 | 

GYIK | Cookie kezelés | Oldaltérkép 
  • Kezdőlap
  • Ajánlataink
    KezdőlapAjánlataink
    • Katalógusok
      AjánlatainkKatalógusok
      • METRO katalógus rendelés
    • HoReCa katalógusaink
    • Letölthető fröccs plakátok!
    • A hónap hala
      AjánlatainkA hónap hala
      • Pisztráng
      • Hónap hala - szeptember
      • Farkassügér
      • A vajhal
      • Lazacfilé
      • Osztriga
      • Vörös tonhal
    • A hónap húsa
      AjánlatainkA hónap húsa
      • Bárány
      • Friss borjú hátszín
      • Happy farm csirkehús
    • Lízingelje álmai konyháját!
    • Hűségpontok
  • Termékeink
    KezdőlapTermékeink
    • Friss húsok
      TermékeinkFriss húsok
      • Sertéshús-Bárányhúsok
      • Szarvasmarha
      • Tőkehús - Baromfi
      • Hasznos tudnivalók
    • Friss hal
      TermékeinkFriss hal
      • Édesvízi halak
      • Tenger gyümölcsei
      • Tengeri halak
    • Zöldség
      TermékeinkZöldség
      • Fűszernövény
      • Leveles zöldség
      • Más zöldség
      • Paprika-paradicsom
      • Gombák
      • Savanyúságok
    • Gyümölcs
      TermékeinkGyümölcs
      • Citrusfélék
      • Egzotikus gyümölcsök
      • Puha magvas gyümölcsök
      • Alma-Körte
      • Banán
    • Boraink
      TermékeinkBoraink
      • Borlap igénylés
      • Balaton
      • Borszakértőink
      • Eger
      • Etyek-Buda
      • Franciaország
      • Junibor a METRO-ban!
      • Kunság, Hajós Baja
      • Neszmély
      • Olaszország
      • Pannonhalma
      • Portói
      • Somló
      • Sopron
      • Spanyolország
      • Szekszárd
      • Tokaj
      • Újvilág
      • Villány
      • Borajánló
    • Pezsgőink
      TermékeinkPezsgőink
      • Asti pezsgők
      • Cava pezsgők
      • Champagne pezsgők
      • Nagy kiszerelésű pezsgők
      • Prosecco pezsgők
      • Charmat eljárással készült pezsgők
      • Tradicionális eljárással készült pezsgők
      • Transvasée eljárással készült pezsgők
    • Kávé - Tea
    • Sajátmárkák
      TermékeinkSajátmárkák
      • METRO Professional - Megbízhatóság. A teljesítményhez.
      • Rioba - Több mint kávé
      • SIGMA – Profi partner az irodában
    • Csomagolás
    • Catering termékek
    • Aktualitások
      TermékeinkAktualitások
      • Ultra 500g termék visszahívás
      • Mars termékvisszahivás
      • Minőségbiztosítás
    • Biztonsági adatlapok
  • Áruházak
    KezdőlapÁruházak
    • METRO Budakalász
    • METRO Budaörs
    • METRO Debrecen
    • METRO Ferencváros
    • METRO Győr
    • METRO Kecskemét
    • METRO Kelet-Pest
    • METRO Miskolc
    • METRO Nyíregyháza
    • METRO Pécs
    • METRO Szeged
    • METRO Székesfehérvár
    • METRO Szombathely
  • Vállalkozásoknak
    KezdőlapVállalkozásoknak
    • Magyar éttermek
    • Gyorséttermek, büfék
    • Közétkeztetők
      VállalkozásoknakKözétkeztetők
      • Recept ajánlataink közétkeztetőknek
    • Olasz éttermek, pizzériák
    • Irodák, intézmények
    • Kiskereskedőnek
    • Magyar beszállítóink
      VállalkozásoknakMagyar beszállítóink
      • Alföldi Garabonciás Kft.
      • Babakert Kft. a METRO zöldségbeszállítója
      • Bogád-Hús Kft.
      • Cervus-Gast Kft.
      • Eisberg Hungary Kft.
      • Günzer Tamás
      • Gyulahús Kft.
      • Hell Energy
      • Hercsi Hús Kft.
      • Hilltop Neszmély Zrt. a METRO bor beszállítója
      • Jászvega Kft.
      • Lac-hús Kft.
      • Mitelle Sándor a METRO újhagyma és kígyóuborka termelője
      • Nádudvari Élelmiszer Kft. a METRO tejtermék beszállítója
      • Nagyhegyes Hús Kft. a METRO hentesárú beszállítója
      • Nemeskert Kft. a METRO paradicsom beszállítója
      • PÁPAI HÚS 1913 Kft. a METRO hentesáru beszállítója
      • Paprikakert Kft. a METRO zöldség és gyümölcs beszállítója
      • Peták Paplogó Kertészet
      • Sole-Mizo Zrt. a METRO tejtermék beszállítója
      • Fresh & Green Kft.
      • Tebike Kft. a METRO tejtermék beszállítója
      • Viola-Hús Kft., a METRO hentesáru és sertés tőkehúsok beszállítója
      • Winelife a METRO bor beszállítója
    • Legyen a beszállítónk
  • Szolgáltatások
    KezdőlapSzolgáltatások
    • E-mailes kapcsolatfelvétel
      SzolgáltatásokE-mailes kapcsolatfelvétel
      • Címmódosítás
    • Kiszállítás
      SzolgáltatásokKiszállítás
      • Kiszállítás regisztráció
      • Kiegészítő melléklet
    • Vásárlás
      SzolgáltatásokVásárlás
      • Erzsébet utalvány beváltás
      • Online kártyaigénylés
      • Számla magyarázat
      • Általános Vásárlási Feltételek
    • Biztonsági adatlapok
    • HoReCa szolgáltatások
      SzolgáltatásokHoReCa szolgáltatások
      • Allergének jelölése
      • HoReCa visszajelzések
    • Szolgáltatások kereskedőknek
    • METRO értékkártya
    • Mi is a HACCP?
      SzolgáltatásokMi is a HACCP?
      • Amit a HACCP-ről tudni kell!
      • Biztonsági adatlapok
      • Felelősség
      • HACCP alapelvek
      • Ha ön egy éttermet működtet
      • Higiéniai módszer
      • Jogi információk
      • Jogszabály gyűjtemény
      • Katalógus
      • HACCP Kisokos
      • Letölthető dokumentumok
      • A HACCP-ről
      • Termékismeret
      • Tudásellenőrző teszt
    • Ingyenes honlap vendéglátósoknak
    • METRO MAX
  • Gasztroakadémia
    KezdőlapGasztroakadémia
    • Konyhai képzések
      GasztroakadémiaKonyhai képzések
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • A hamburger készítés titkai
      • A hamburger készítés titkai
      • A hónap séf sztárvendége
      • A hónap séf sztárvendége
      • A hónap séf sztárvendége
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • Amerika, a szendvicsek hazája
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • Borjúhús a fine diningban
      • Francia desszertek az ünnepre
      • Csúcsgasztronómia olasz módra
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • A Duna-delta halai
      • Édes és sós teasütemények
      • Egészben sült pecsenyék
      • Egészben sült pecsenyék
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • Fagylalt és sorbet új módszerekkel
      • Fine dining a tányér részeként
      • Fine dining és kreativitás a mindennapokban
      • Egy nap egy fine dining étteremben
      • Fingerfood a rendezvényeken
      • Francia csokoládés desszertek
      • Francia desszertek az ünnepre
      • Francia sajtok a bisztróban
      • A francia street food
      • Fűszerek, meglepő ízek a desszertekben
      • Grillezés minden szezonban
      • Halak bontástól a tányérig
      • Halak és rákok a földközi-tengerből
      • Halak feldolgozása
      • Hazai halak vákuum alatt
      • Hazai halak vákuum alatt
      • Hazai halak vákuum alatt
      • Hazai vadak vákuum alatt
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • Ízek és tudomány összhangja
      • Kacsa- és libamáj a francia bisztróban
      • Karácsonyi desszertek
      • Kávéval készült fogások
      • Kedvenc rizottóim
      • Keleti grill ételek
      • A kenyérkészítés titkai
      • Kenyérsütés az étteremben
      • Kenyérsütés az étteremben
      • Kenyérsütés az étteremben
      • Klasszikusan modern
      • Könnyű szárnyas fogások a francia bisztróban
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • Lö big mac (avagy francia burgerek)
      • Malachús a csúcsgasztronómiában
      • Malachús a csúcsgasztronómiában
      • Marinált és sózott halak
      • Márton napi fine dining
      • Márton-napi fogások vákuum alatt
      • Márton-napi fogások vákuum alatt
      • Mediterrán halak vákuumban
      • Mediterrán szárnyasok vákuum alatt
      • Miből lesz a michelin-csillag?
      • Miből lesz a michelin-csillag?
      • Miből lesz a michelin-csillag?
      • Mini francia büfédesszertek
      • Mit főznék a Bocuse d’Or-on?
      • Modern főzelékek és feltétek
      • Modern főzelékek
      • Modern magyar konyha
      • Modern magyar konyha
      • Modern magyar konyha
      • Modern magyar konyha
      • Modern magyar konyha
      • Modern magyar konyha
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • Nyári zsongás
      • Nyers vegán fogások az étlapon
      • Ördöghal trió
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • Polipok kalmárok a francia bisztróban
      • Profi ételfotózás
      • Profi ételfotózás
      • Profi ételfotózás
      • A ragu csodája
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • Sertés húsok vákuum alatt
      • A Sous-vide elmélete és alapjai
      • A Sous-vide elmélete és alapjai
      • Sous-vide fogások Márton-napra
      • Spanyolország ízei
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • Street food finomságok
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • Szilva a francia bisztróban
      • Szőlő a francia bisztróban
      • Tányér desszertek
      • Tányérdesszertek a francia bisztróban
      • Tarte és desszertek
      • Tavaszköszöntő - mester képzés
      • Tengeri halak a fine diningban
      • Tengeri halak karácsonyra
      • Tészták a világ körül
      • A hónap séf sztárvendége 2018. január
      • Töltött húsok a francia bistróban
      • Halak, gombák és gyümölcsök vákuum alatt
      • Vendégváró sütemények sós és édes kivitelben
    • Gourmet képzés
      GasztroakadémiaGourmet képzés
      • Nyers vegán fogások a strandszezonra
      • Amerika, a szendvicsek hazája
      • Nyers vegán fogások a strandszezonra
      • Cukrászati alapismeretek – krémek, töltelékek
      • Cukrászati alapismeretek - krémek, töltelékek
      • Cukrászati alapismeretek - piskóták
      • Cukrászati alapismeretek – a torta bevonása, díszítése
      • Cukrászati alapismeretek - tortabevonása és díszítése
      • Cupcake készítés és díszítés
      • Cupcake készítés és díszítés
      • Cupcake készítés és díszítés
      • Cupcake készítés és díszítés
      • Cupcake készítés és díszítés
      • Édes és sós piték őszre
      • Az ezeregyéjszaka ízei
      • Gluténmentes finomságok
      • Gombák és erdei csemegék
      • Grillezzünk változatosan!
      • Hummusz, Pita és Barátaik
      • Ínyenctúrán Amerikában
      • Inyenctúrán Görögországban
      • Ínyenctúrán Izraelben
      • Inyenctúrán Mexikóban
      • Ínyenctúrán Olaszországban
      • Ínyenctúrán újra Franciaországban
      • Keleti grill ételek
      • Kelt tészta, megszelídítve
      • Könnyű nyári grill
      • Különleges reggelik
      • Lazac és brownie
      • Mákod van
      • Mell és guba
      • Menüsor sütőtökkel
      • Mexikói konyha, ahogy még nem látta
      • Nyers és marinált halételek
      • Nyers vegán fogások a strandszezonra
      • Nyers vegán konyha V. - élményvacsorák
      • Olasz előételek, vendégváró falatok
      • Olasz és francia nyúlételek
      • Olasz töltött tészták
      • Őszi-téli saláták
      • Salátabár és az öntetek titkai
      • Szarvas az otthoni menüben
      • Szarvas az otthoni menüben
      • Szarvas és őz
      • Színes tészták házilag
      • Tavasz, tapas, piac
      • Téli levesek, új ízekkel
      • A tenger gyümölcsei
      • Tengeri halak
    • Barista képzések
      GasztroakadémiaBarista képzések
      • Barista képzések - harmadik hullám
      • Barista képzések
    • Mixer képzések
      GasztroakadémiaMixer képzések
      • Frissítő limonádék
      • Smoothie-k és turmixok
    • Borajánló
    • Rendezvenyeink
    • Rólunk
  • Inspirációk Magazin
    KezdőlapInspirációk Magazin
    • Receptek
    • Trükkök és praktikák
      Inspirációk MagazinTrükkök és praktikák
      • Alaplé lefagyasztása későbbre
      • Alma karamellizálása és falmbírozása
      • Borjúalaplé készítése
      • Buggyantott tojás
      • Gravy mártás készítése
      • Töltsd fel okosan a kamrádat!
      • A káposzta előkészítése a főzéshez
      • Kávés italok
      • Mártás készítése borjúalapléből
      • Nyúl bontása 5 lépésben
      • Őszi menü a búra alatt
      • Röviditalos poharak jégből
      • Surf 'n' turf - homás bontása
      • Szalvétahajtogatás kreatívan
  • METRO App
  • Vissza Válassza ki Áruházát!
    • METRO Budakalász Lupa-szigeti út, 2011 , Budakalász
    • METRO Budaörs Keleti utca, 2040, Budaörs
    • METRO Debrecen Balmazújvárosi út, 4031, Debrecen
    • METRO Ferencváros Gyáli út, 1097, Budapest
    • METRO Győr Ménfőcsanaki, 9012, Győr
    • METRO Kecskemét Úrrét, 6000, Kecskemét
    • METRO Kelet-Pest Városkapu utca, 1152, Kelet-Pest
    • METRO Miskolc József A. u., 3527, Miskolc
    • METRO Nyíregyháza Debreceni út, 4400, Nyíregyháza
    • METRO Pécs Makay út, 7634, Pécs
    • METRO Szeged Budapesti út, 6728, Szeged
    • METRO Székesfehérvár Jezsuita u., 8000, Székesfehérvár
    • METRO Szombathely 11-es Huszár út, 9700, Szombathely
  • Vissza
  • Választott Áruház

    METRO Budakalász

    Áruház adatai