Erzsébet utalvány

erzsébetutalvány

Erzsébet utalvány

Erzsébet utalvány beváltás

 

Hogyan válthatja be az Erzsébet-utalványait a METRO-ban?

 

A beváltás kiszállításos partnereink számára is elérhető, de csak személyesen, a METRO Vevőszolgálatán tudjuk biztosítania az Erzsébet-utalványok beváltását METRO utalványra. Az utalványbirtokosok (magánszemélyek!) az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.-vel szerződött Beváltó partnerek elfogadóhelyein fizethetnek az utalványokkal, az érvénytelenített utalványokat a Beváltó összegyűjtve viszi be a METRO áruházakba begyűjtés céljából.

 

1.  A szerződés-kiegészítés aláírását a METRO területi értékesítési csapatán, a METRO áruházakban vagy a Központi Ügyfélszolgálatonkeresztül kezdeményezheti.

 

2.  Amint visszakapja a szerződés-kiegészítést az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.-től, azonnal igénybe veheti a beváltást a METRO áruházakban.

 

3.  A METRO vásárlás megkezdése előtt a Vevőszolgálaton intézheti a beváltást, kedvező beváltásijutalék mellett: 3,94%+ÁFA.

 

4.  A METRO vásárlás megkezdése előtt a Vevőszolgálaton intézheti a beváltást, kedvező beváltási jutalék mellett: 3,94%+ÁFA.

 

Miért érdemes a METRO-nál beváltani utalványait?

 

1. egyszerű folyamat, nem kell a postázással, futárszolgálattal vagy személyes leadással bajlódnia, sem annak költségét vállalnia

 

2. nem kell megelőlegezze az összeget addig, míg összegyűlik egy olyan mennyiség, amit már megéri postára adni – ezzel hamarabb juthat pénzéhez

 

3. kényelmes, mert a napi vásárlásával együtt tudja intézni

 

4. az Erzsébet-utalványokért METRO utalványt kap, amit azonnal le is vásárolhat, de dönthet úgy is, hogy több alkalommal vásárolja le az összeget

 

5. METRO-ban beváltható utalványok: Étkezési, Iskolai, Ajándék és Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány

 

 

További információkért érdeklődjön a METRO területi értékesítési csapatán, a METRO áruházakban vagy a Központi Ügyfélszolgálaton. Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és az Elfogadóhely között aláírt szerződéskiegészítés után METRO biztosítja az Erzsébet-utalványok Elfogadóhelyei részére, hogy az elfogadott és érvénytelenített Erzsébet-utalványait a METRO magyarországi nagykereskedelmi áruházain keresztül juttassa el beváltásra az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt-nek.

További ajánlataink
ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ön is értesülhet legfrissebb ajánlatainkról.
Hírlevél feliratkozás
korszerű honlapra vágyik?
hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetőség rejlik honlapkészítő felületünkön.
Bővebben