Béres Szőlőbirtok és Pincészet
A tokaji bor és a Béres Csepp egy ponton mindenképpen összeköthető: mindkettő valódi hungarikum. Hungarikumot szolgálni, értékeit, hírnevét, rangját építeni megtisztelő, nemes és egyúttal felelősségteljes feladat. Erre vállalkozott a Béres család, amikor Tokaj-Hegyalján, a festői Erdőbényén 2002-ben birtokot vásároltak és pincészet kialakításába kezdtek.
A kiváló talajadottságoknak, a mikroklímának, hozamkorlátozásnak és a hozzáértő, kíméletes feldolgozásnak köszönhetően már az első, 2003-as évjáratból igen szép, ígéretes borokkal mutatkoztak be, melyeket azóta is további sikerek követnek hazánkban és külföldön egyaránt. Termékportfóliójukban egyaránt megtalálhatóak a könnyedebb, reduktív, valamint a testesebb, dűlőszelektált borok, mint a Lőcse és Omlás Furmint, valamint a Diókút Hárslevelű.
Ezen kívül alkoholmentes termékünk, a 100%-ban természetes szőlőléből előállított Must szintén nagy népszerűségnek örvend fogyasztóink körében. A „Minden cseppje Béres” jelmondatuk azt szeretné közvetíteni, hogy a borászatukat is jellemzik a megszokott béreses értékek: a minőség, a megbízhatóság, a kitartás. A Béres Szőlőbirtok fiatalos, lendületes borászat, igazi színfolt Tokaj-Hegyalján.”