Béres Szőlőbirtok és Pincészet

A tokaji bor és a Béres Csepp egy ponton mindenképpen összeköthető: mindkettő valódi hungarikum. Hungarikumot szolgálni, értékeit, hírnevét, rangját építeni megtisztelő, nemes és egyúttal felelősségteljes feladat. Erre vállalkozott a Béres család, amikor Tokaj-Hegyalján, a festői Erdőbényén 2002-ben birtokot vásároltak és pincészet kialakításába kezdtek.

A kiváló talajadottságoknak, a mikroklímának, hozamkorlátozásnak és a hozzáértő, kíméletes feldolgozásnak köszönhetően már az első, 2003-as évjáratból igen szép, ígéretes borokkal mutatkoztak be, melyeket azóta is további sikerek követnek hazánkban és külföldön egyaránt. Termékportfóliójukban egyaránt megtalálhatóak a könnyedebb, reduktív, valamint a testesebb, dűlőszelektált borok, mint a Lőcse és Omlás Furmint, valamint a Diókút Hárslevelű.

Naparany, Holdezüst és Magita Cuvée boraik tovább színesítik a palettát, borpiramisuk csúcsán pedig 5 és 6 puttonyos aszúik és az Eszencia állnak. 

Ezen kívül alkoholmentes termékünk, a 100%-ban természetes szőlőléből előállított Must szintén nagy népszerűségnek örvend fogyasztóink körében. A „Minden cseppje Béres” jelmondatuk azt szeretné közvetíteni, hogy a borászatukat is jellemzik a megszokott béreses értékek: a minőség, a megbízhatóság, a kitartás. A Béres Szőlőbirtok fiatalos, lendületes borászat, igazi színfolt Tokaj-Hegyalján.”
További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.
Katalógusok
Vásárolni szeretne?
Igényeljen METRO kártyát
Ha még nem METRO vásárló, tudja meg, hogyan csatlakozhat hozzánk.
Kártyaigénylés