Winelife

A METRO bor beszállítója

A borászat 2011-ben jött létre két poncichter család közös elhatározásából.

A borászatért Linzer Samu vállalta a felelősséget, több mint 20 éves szakmai tapasztalatával garancia boraink minőségére. A napi teendőket, ügyvitelt, értékesítést Orosz Csaba látja el. Orosz Péter pedig a tökéletes minőségű szőlő előállításáért felelős, illetve a nyári időszakban a fesztiválokon is ő fordul meg a legtöbbször standunknál.

 

Mit takar a név?

A bor az életünk, és igaz is minden szava, mindegy, hogy melyikünk adja elő a sztorit. A szőlőtermesztés és bortermelés világába születtünk bele, része az életünknek már gyermekkorunk óta.

Fertőrákos

Borászatunk központját, Fertőrákos szívében találjátok meg, ahol szeretettel várunk Téged, barátodat, családodat, szerelmedet, szeretődet, tehát mindenkit, aki szereti, vagy még nem szereti a bort. Jó bornak is egy a vége, az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz borokat készítsünk!

A minőségi borokhoz elengedhetetlen a szaktudás, illetve az adott talaj, mikroklíma és fekvés megismételhetetlen találkozásának eredményeke. Az említett komponensek megjelenését szőlőterületeik biztosítják, melyek jelentős része a Fertő-tó, illetve annak környékén található.

"A BESZERZŐ CSAPAT SZAKÉRTŐEN, ÉS RUGALMASAN KEZELI A FELMERÜLŐ KÉRDÉSEKET. ENNÉL JOBB ÜZLETI KAPCSOLAT, MÁR CSAK A MESÉBEN LÉTEZHETNE."

Orosz Csaba

Orosz Csabát a METRO szerepéről kérdeztük a vállalkozás életében

 

"Nagy hálával tudok beszélni az együttműködés kezdeteiről. Fiatal, feltörekvő vállalkozásként, 1-2 éves tapasztalattal kerülhettünk be a METRO országos kínálatába, most már lassan két éve. Óriási lépés volt ez számunkra, hiszen így valóban ismertek és elérhetőek lettünk az ország egész területén. A munkakapcsolatunk is remek, sok helyre szállítunk be, de a METRO különleges helyet foglal el értékesítő partnereink között, hiszen olyan stabil hátteret biztosít nekünk, amivel valóban tervezhetünk. Széles célcsoportokhoz jutnak el termékeink, biztos pénzügyi alapokon, korrekt üzleti kapcsolatot ápolunk. A beszerző csapat szakértően, és rugalmasan kezeli a felmerülő kérdéseket. Ennél jobb üzleti kapcsolat, már csak a mesében létezhetne."

Legyen a beszállítónk
Tudja meg, miért érdemes a METRO beszállítójának lenni.
Bővebben
További ajánlataink
Vásárolni szeretne?
Igényeljen metro kártyát
Ha még nem METRO vásárló, tudja meg, hogyan csatlakozhat hozzánk.
Kártyaigénylés
Korszerű honlapra vágyik?
Hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetősége rejlik honlapkészítő felületünkön.
Bővebben