viola-hús kft.

A METRO hentesáru és sertés tőkehúsok beszállítója

VIOLA-HÚS KFT., A GYŐRI CSALÁDI VÁLLALKOZÁS, MELY MÁRA A LEGNAGYOBB ÜZLETLÁNCOK BESZÁLLÍTÓJÁVÁ VÁLT.

 

Az 1886-ban családi vállalkozásként indult győri központú Viola-Hús Kft. működését a „Minőség mindenek felett” elve határozza meg. A régiós üzletek számára elsődleges forrásként szolgáló húsüzem számos nagyon jelentős üzletláncnak is szállít hentesárukat és sertés tőkehúst. Ameyné Viola Beatrix, a Viola-Hús Kft. kereskedelmi irányítója szerint a kiváló minőségű termékek előállítása mellett a megbízhatóság tekinthető a vállalkozás legfőbb erősségének.

 

Ameyné Viola Beatrixszal, a Viola-Hús Kft. kereskedelmi igazgatónőjével beszélgettünk a modern technológia és a tradicionális ízek találkozásáról, a Metro által megkövetelt magas minőségről és a vállalkozás helyi szerepéről.

Röviden elmesélné, mi a Viola-Hús Kft. profilja, mikor és hogyan indult a vállalkozás?

 

A Viola-Hús Kft. profilja alapvetően a hentesárugyártás és sertéshús feldolgozás. A Kft. családi vállalkozás, amely hosszú időszakra tekint vissza: a dédszüleink kezdték a tevékenységet 1886-ban, mely azóta apáról fiúra szállt. Jelenleg Testvérem, Viola Károly a tulajdonos-ügyvezetője a cégnek és én irányítom a kereskedelmet. 2003-ban a Győri Ipari Parkban megépítésre került a húsüzem, ahol a jelenlegi termelés folyik. Ekkor nyerte el a vállalkozás a mai modern formáját, és ekkortól tudott Győr-Moson-Sopron megyéből tovább terjeszkedni a fejlett logisztikának és a megnövekedett kapacitásnak köszönhetően.

"A TRADICIONÁLIS ÍZVILÁGOT A MODERN TECHNOLÓGIA ADTA ELŐNYÖKKEL ÖTVÖZZÜK."

Ameyné Viola Beatrix

Mi az, ami Ön szerint leginkább jellemzi a Cég stílusát, „személyiségét”?

 

Mindenképpen a szlogenünkben meghatározott „Minőség mindenek felett” elvhez tartjuk magunkat, tehát nagyon jó minőséget kínálunk közepes, elérhető árszinten. A tradicionális ízvilágot a modern technológia adta előnyökkel ötvözzük. A kiváló minőség mellett pedig a megbízhatóság a legfontosabb a vállalkozás életében. Ezen kívül, szerintem nagyon fontos egy cég életében az a fajta kommunikáció, hogy a Vevő érezze azt, hogy egy biztos hátterű beszállító áll a kereskedő partner mögött.

 

Mik azok a pillanatok, melyeket a legjobban élvez a munkája során?

 

Kereskedőként azokat a pillanatokat gondolom meghatározónak a Cég, és a magam életében is, amikor sikerül egy olyan nagy Vevőhöz beszállítóként bejutni, akihez korábban nem nyílt lehetőségünk. A Metro-nál azok a legjobb pillanatok, amikor új területekre történő beszállítás válik lehetővé ill. amikor új Viola-Hús-termékek kerülnek belistázásra. A hentesárukat először két Áruházba szállíthattuk, majd egy másik bővüléssel bekerültünk három budapesti Metro Áruházba is. Az igazán nagy bővülés a tavalyi évben nyílt meg számunkra, amikor a hentesáruk mellett a Metro-nak megkezdhettük az előhűtött tőkehúsok (vákuumos kiszerelésben) szállítását is. Ezek a meghatározó pillanatok, amik azt igazolják, hogy a kiváló minőségű áru szállításával Vevőink kívánságainak sikerül megfelelni.

 

 

Mik voltak azok a pillanatok, melyek büszkévé tették?

 

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy pontosan, kiváló minőséget szállítunk Kollegáink megjelenése és fellépése kifogástalan, hiszen a vevő felé ezzel is kommunikálunk. Az ezekkel a dolgokkal kapcsolatos pozitív visszajelzések megerősítenek minket abban, hogy hosszú távú, korrekt üzleti kapcsolatokat sikerül építenünk.

 

A Vállalkozás milyen szerepet tölt be Győr város életében?

 

Családunk egy közismert, tősgyökeres győri család, tehát már Nagyapánk is elismert polgára volt a városnak. Fontos megemlíteni az üzem előnyös földrajzi elhelyezkedését is, hiszen a győri régió nagy, fizetőképes felvevő piaccal rendelkezik. Éppen ezért tudunk a közepes árszinttel előrejutni. A régiós élelmiszer üzletek nagy részét a Viola-Hús Kft látja el hentesáruval és friss sertés tőkehússal, így megbízható forrásként szolgálunk számukra. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy helyi munkavállalókkal dolgozunk, büszkék vagyunk arra, hogy nagyon alacsony a fluktuáció a cégnél, vezetőink jól képzett szakemberek.

Legyen a beszállítónk
Tudja meg, miért érdemes a METRO beszállítójának lenni.
Bővebben

Mi a következő kitűzött cél, amit még el szeretne érni, és kitűzött vállalkozás elé?

 

Több nagy cég beszállítójaként az ő növekedésüknek megfelelően tudunk velük együtt bővülni és növekedni. A gépeket és berendezéseket folyamatosan modernizáljuk, kapacitást bővítünk, termékeket fejlesztünk és cikk elemszámot növelünk. A legújabb fejlesztésünk az ötelemes szériában történő aszpikos termékek gyártásának és értékesítésének beindítása.

 

Hogy érzi, a METRO-ban partnert talált / találhat a Vállalkozás sikeréhez?

 

Abszolút partnerre találtunk a Metro-ban, hiszen egyrészt nagyon sok fejlesztést többek között a Metro miatt vittünk véghez. A Metro a Vállalkozás életében első multinacionális partnerként lehetőséget adott nekünk a bemutatkozásra, melynek eredményeképpen a multinacionális cégek piacára beléphettünk, amire büszkék vagyunk. A Vállalkozásnak sokat nyújt a Metro kiszámíthatósága. A beszerzői oldallal történő egyeztetések rövid idő alatt megvalósulnak. 2012 évben a Metro indítványára bekapcsolódtunk az EDI (elektronikus adatcsere) folyamatba, amely segítségével a számlázás és a rendelés is integrált elektronikus rendszeren keresztül történik. Évente részt veszünk egy Metro által meghatározott auditálási folyamatban, melyen mindig nagyon jól szerepelünk. Ez a külső minősítés internalizálódni fog azáltal, hogy bevezetjük az IFS minőség irányítási rendszert. Összességében eddig csak pozitív tapasztalatunk volt a Metro áruházzal. Célunk, hogy a jövőben is sikerüljön folytatni az eredményes együttműködést!

További ajánlataink
Vásárolni szeretne?
Igényeljen metro kártyát
Ha még nem METRO vásárló, tudja meg, hogyan csatlakozhat hozzánk.
Kártyaigénylés
Korszerű honlapra vágyik?
Hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetősége rejlik honlapkészítő felületünkön.
Bővebben