SOLE-MIZO KFT.

A METRO tejtermék beszállítója.

A SOLE-MIZO ZRT. ÉS JOGELŐDEI MÁR A KEZDETEK ÓTA, AZAZ 20 ÉVE PARTNEREI A METRO-NAK

Magyarország piacvezető tejipari vállalata garancia a minőségi tejipari termékek előállítására, melyek igen széles palettán mozognak: friss termékek, poharas és desszert termékek, túró, kávétejszín, UHT-termékek, ömlesztett sajtok, gouda, edami, trappista, krémfehérsajt, mozzarella, natúr- és füstölt sajtok illetve ömlesztett sajtok előállítása folyik többféle kiszerelésben és méretben, emellett megtalálható a palettában a vaj, sűrített tej, különféle ízesítésű vajkrémek és túró rudik.

 

Az együttműködés fontos eleme, a minőség és termékbiztonság, melyet a MIZO minden esetben garantál, hiszen üzemei termelési kapacitása és technológiai színvonala megfelel a legszigorúbb EU-szabványoknak.

Szakembereik felkészültsége, a folyamatos és szigorú gyártási, valamint higiéniai ellenőrzések garantálják termékeik kiemelkedő minőségét. A Sole-Mizo Zrt. évente több mint 200 millió liter tejet dolgoz fel 4 üzemében szigorú minőségellenőrzés mellett, így válhatott Magyarország élvonalbeli tejipari vállalatává. Tevékenységét és a folyamatos magas minőséget a cégcsoport mezőgazdasági cégei támogatják, igaz történeteik írása közben kiemelt figyelmet szentelnek minden betűre. Az asztalra kerülő étel és ital így áll össze mindig tökéletes alkotássá.

 

A METRO-val együttműködésnek köszönhetően a termékek elérhetőek a független kiskereskedelem és vendéglátás szereplőinek is.

Sole-Mizo Zrt.

Ezenkívül, a METRO a legfőbb megrendelője és felvevőpiaca a MIZO által gyártott sajátmárkás terméknek, melyek igazi sikertörténetnek bizonyultak az évtizedek folyamán, említve itt a vödrös tejfölt és a trappista sajtot.

 

 

„Az együttműködés biztos alapokon nyugszik, hiszen mindkét fél érdeke a vevők maximális kiszolgálása minőségi termékekkel, a vállalkozások működésének biztosítása mellett. A személyes egyeztetések gördülékenyek, nyitott párbeszéd mellett zajlanak, az elmúlt 20 év jó alap a következő 20 sikerességéhez.” – hangsúlyozta Bek Zsófia, a Sole-Mizo Zrt. METRO-ért felelős kapcsolattartója.

Legyen a beszállítónk
Tudja meg, miért érdemes a METRO beszállítójának lenni.
Bővebben
 
További ajánlataink
Vásárolni szeretne?
Igényeljen metro kártyát
Ha még nem METRO vásárló, tudja meg, hogyan csatlakozhat hozzánk.
Kártyaigénylés
Korszerű honlapra vágyik?
Hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetősége rejlik honlapkészítő felületünkön.
Bővebben