nádudvari élelmiszer kft.

A METRO tejtermék beszállítója

"A GYÁRTÁSHOZ FELHASZNÁLT TEJ 100%-BAN MAGYAR, MELYNEK NAGY RÉSZE A SAJÁT TELEPHELYEIKRŐL, A HORTOBÁGY KÖRNYÉKI RÉGIÓBÓL ÉRKEZIK."

Nádudvari Élelmiszer Kft.
Legyen a beszállítónk
Tudja meg, miért érdemes a METRO beszállítójának lenni.
Bővebben

A Nádudvari tejtermékek a vidék ízét, zamatát idézik, hiszen a szántóföldtől az asztalig zártkörű integráció keretében készülnek.

A Nádudvari Élelmiszer Kft. a Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, száz százalékban magyar tulajdonú vállalat, melynek termékpalettáján megtalálható a jól ismert Magyar Termék Nagydíjas Nádudvari rögös túró, a májas, de olyan különlegességek is, mint például a panírozott zöldség termékcsalád. A Nádudvari márka kétszeres Magyar Brands díjas: 2013-ban és 2014-ben is megkapta a szakmai zsűri elismerését, a Magyar Brands bizottság döntése alapján igazi magyar márkának minősül.

A Nádudvari tejtermékek a vidék ízét, zamatát idézik, hiszen a szántóföldtől az asztalig zártkörű integráció keretében készülnek. Az alap tejtermékeken kívül megtalálhatók a termékpalettán az ízesített tejtermékek is – vajkrém, sajtkrém, körözött, krémtúró -, melyek különlegessége, hogy nem tartalmaznak E-számos élelmiszer-adalékokat. A gyártáshoz felhasznált tej 100%-ban magyar, melynek nagy része a saját telephelyeikről, a Hortobágy környéki régióból érkezik.

 

 

 

További ajánlataink
Vásárolni szeretne?
Igényeljen metro kártyát
Ha még nem METRO vásárló, tudja meg, hogyan csatlakozhat hozzánk.
Kártyaigénylés
Korszerű honlapra vágyik?
Hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetősége rejlik honlapkészítő felületünkön.
Bővebben