HER-CSI-HÚS KFT.

 A METRO hentesáru beszállítója

A vállalat eredetileg, mint a Hernádi Március 15. Mezőgazdasági Termelőszövetkezetként működött és sorsa bizonytalanná vált.

Kezdetben

A Her-Csi-Hús Kft. 1992-ben, a rendszerváltást követően alapítottuk. A vállalat eredetileg, mint a Hernádi Március 15. Mezőgazdasági Termelőszövetkezetként működött és sorsa bizonytalanná vált. Végül a reorganizációs hitellel segített privatizációs program keretében az üzem addigi dolgozói összefogtak. Nem akarták veszni hagyni a több évtizedes tapasztalatot és az összeszokott munkatársak által teremtett kiszámítható, gyors és minőségi termelés körülményeit. A Her-Csi-Hús Kft. két család (Dupsi és Oláh család) többségi tulajdonába került , akik elkötelezték magukat a hazai Baromfiipar fejlesztésére és a fokozatosan előtérbe kerülő fogyasztói igények kielégítésére egyaránt. Büszkék vagyunk rá, hogy a Her-Csi-Hús Kft. ma is teljes egészében magyar tulajdonban van és kizárólag magyar beszállítókkal dolgozik.

Az immár saját lábon álló üzem tulajdonosai felismerték, hogy az új politikai és gazdasági környezet azokat a vállalkozásokat részesíti előnyben hosszútávon, amik képesek alkalmazkodni a legmagasabb nemzetközi ipari normákhoz, lépést tudnak tartani a Baromfiipar fejlődésével. Ráadásul vásárlóink, partnereink ismeretanyaga most is napról-napra nő fogyasztási cikkeiket illetően, hiszen egyre kíváncsiabbak vagyunk a termékeink eredetét, az előállítás technológiáját illetően, és egyre szélesebb körben férünk hozzá információhoz. Mi is tudatosan keressük a legjobb minőségű ételeket, hogy csak a legjobb minőségű hús kerülhessen a család asztalára.

Jelenünk

Az élelmiszerbiztonság a termékminőség, és a környezetvédelem technológiáinak fejlesztése kapott súlyozott szerepet cégünk működésében. Ezt a három központi irányelvet tekintjük termékeink minősége és vállalatunk fenntartható fejlődésének zálogául. Az elmúlt két évtizedben megfeleltünk az SGS Hungária által tanúsított ISO9001:2008 és az IFS minőségbiztosítási rendszerek elvárásainak, melyek hitelesítik, hogy termékeink a legmagasabb ipari szabványok tükrében is helyt állnak. Ezek a szabványok az egész világon elterjedt iránymutatást adnak a vevői elégedettség növelése, illetve a beszállítói kapcsolatok erősítése érdekében.


A cégünket már a kezdetektől az intenzív technólógiai fejesztések jelesztések jellemezték. A 2010-es év egyik fejlesztési programjának köszönhetően lecseréltük a mellfiléző gépeinket a csúcstechnológiát képviselő Stork gyártmányú mellfiléző rendszerre, aminek segítségével az üzem termelési hatékonysága és termékek minősége jelentősen javult.

"A CÉGÜNKET MÁR A KEZDETEKTŐL AZ INTENZÍV TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉSEK  JELLEMEZTÉK."

Her-Csi-Hús Kft.

Fejlesztéseink


A Her-Csi-Hús Kft fejlesztéseinek legfontosabb állomásai:
Jelenleg éves szinten 12 millió brojlercsirkét dolgozunk fel a Her-Csi-Hús üzemében.- ”Brojler csirkének nevezzük az intenzív technológiával nevelt, 6 hetes korban levágott, 2-2,5kg-ig hizlalt csirkét.)”.

Rendelkezünk továbbá egy 6000 tonna kapacitású húskészítmény gyártó üzemmel, ami a baromfifeldolgozóban előállított alapanyagokból gyárt kiváló minőségű termékeket. A húskészítmény előállítás cégünk legdinamikusabban fejlődő üzletága az utóbbi öt évben a 30%-os fejlődést megközelítő éves növekedési ütemével.

 Her-Csi-Hús Kft. a METRO hentesáru beszállítója
A Her-Csi-Hús Kft. 10%-os részesedéssel bír a hazai brojlercsirke piacon. Első számú beszállítói vagyunk a Spar és Metro csoportnak, és számos kisebb magyar és nemzetközi kereskedelmi láncnak. Az Európai Unió számos országába szállítunk, többek között Angliába, Ausztriába, Olaszországba, Svájcba és Németországba.

A Her-Csi-Hús saját baromfikeltetővel és szülőpárállománnyal, továbbá teljes élőbaromfi alapanyag szükségletének 25%-át biztosító brojlercsirke nevelőfelülettel rendelkezik. A saját előállítású élőcsirkén kívül hosszú távú szerződések keretein belül megbízható magyar termelőktől szerzi a brojlercsirke alapanyag többi részét. A hosszú távú tervek között szerepel a teljes vertikális integráció kialakítása további baromfitelepek felvásárlásával, illetve egy saját tulajdonú takarmánykeverővel.

A Her-Csi-Hús Kft. elsőként vezette be 2009-ben a Bocsi állatjóléti brojlercsirke nevelési rendszerét. A BoCsiként értékesített termékeink az ipari és szabadtartásos eljárás közti piaci rést hivatott betölteni. A programról itt (www.boldogcsirke.hu) olvashatnak bővebben.

Legyen a beszállítónk
Tudja meg, miért érdemes a METRO beszállítójának lenni.
Bővebben

A Boldog csirke program megálmodói a METRO magyarországi indulása óta beszállító partnerek


A több mint 20 éve működő családi kezekben működő vállalkozás, a Her-Csi-Hús Kft. a magyar baromfi piac egyik meghatározó szereplője. 

A METRO-val közös termékfejlesztések folyamatosak, melyek kiterjedtek az állatnevelési programokra vagy csomagolástechnológiára is. 

A METRO biztos partnere, áruházai pedig stabil felvevőpiacai a vállalkozás termékeinek, legyenek azok minőségi friss magyar baromfi termékek, vagy baromfihús készítmények.


További ajánlataink
Vásárolni szeretne?
Igényeljen metro kártyát
Ha még nem METRO vásárló, tudja meg, hogyan csatlakozhat hozzánk.
Kártyaigénylés
Korszerű honlapra vágyik?
Hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetősége rejlik honlapkészítő felületünkön.
Bővebben