béta fresh kft.

A hajdúnánási vállalkozás, amely európai viszonylatban is magas színvonalú feldolgozó üzemmel büszkélkedhet

Az 1994-ben alakult Béta Fresh Kft. fontos szerepet tölt be környezete életében, hiszen számos helyi lakosnak biztosít munkát és előnyben részesíti a helyi alapanyag- termelőket.

A kiskereskedőként induló Orosz László, a vállalkozás ügyvezető igazgatója és tulajdonosa számára a legfontosabb a sokoldalúság és a stabil piaci helyzet megteremtése.

A Béta Fresh Kft. ügyvezető igazgatójával és tulajdonosával, Orosz Lászlóval többek között a vállalkozás modernizálásáról és a partneri kapcsolatokról beszélgettünk.

Röviden elmesélné, mi a Béta Fresh Kft. profilja, mikor és hogyan indult a vállalkozása? Mi volt a kezdeti ötlet, amiért létrehozták a vállalkozást?

Cégünk profilja a vágás, darabolás, csontozás, csomagolás. 1994-ben egyéni vállalkozásból alakult cégünkből a Kft. Kiskereskedőként indultam és a privatizáció ideje alatt megnövekedtek a piaci igények és a minőségi elvárások, ezért úgy gondoltam, hogy saját magam fogom a termékeket előállítani, előteremteni.

Ez tette szükségessé az üzem folyamatos modernizációját és bővítését. Ennek a folyamatnak az eredményeként született meg a jelenlegi üzem, amelyben 3 000 m2-es területen folyik a feldolgozás. A korszerűsítés eredményeként a korábbi kisvágóhídból egy korszerű, mind a hazai, mind pedig az EU-s normáknak megfelelő közepes méretű üzem jött létre.

Mi az, ami Ön szerint leginkább jellemzi üzlete stílusát, amivel immár 20 éve sikeres a vállalkozás?

Fontosnak tartom a sokoldalúságot, a stabil helyzet megteremtését a piacon. A Béta Fresh Kft. mindig fontosnak tartotta a fogyasztókkal való kapcsolattartást, hiszen ezáltal közvetlen visszajelzésekhez juthatott termékei minőségével, felhasználhatóságával, azaz a vevői megelégedettséggel kapcsolatban. Emellett, partnerközpontú tevékenységünkre a megbízhatóság, kommunikációnkra a nyíltság jellemző, és nálunk alapvetően fontos dolgozóinknak, mint legfőbb értékteremtőinknek az elégedettsége.

Melyek voltak azok a pillanatok, amelyek a mai napig büszkeséggel töltik el?


Cégünk sok helyen, sokféle termékkel érdekelt, de legfőképpen a minőségi marhahús (Hír védjegy) beszállítójaként vált ismertté.

 

 

 

 

 

"CÉLOM, HOGY CÉGÜNK STABILIZÁLÓDJON ÉS MÉG HOSSZÚ IDEIG MŰKÖDŐKÉPES MARADJON."

Orosz László, ügyvezető igazgató

A vállalkozás fontos szerepet tölt be közvetlen környezete, városa életében?

Környékünkön is magas a munkanélküliek aránya, a vágóhídon és a boltjainkban sok embernek biztosítunk munkalehetőséget. Továbbá nálunk a környék alapanyag termelői is mindig elsőbbséget élveznek.

Emellett húsboltjaink nagyon nagy választékkal rendelkeznek, sok terméket biztosítunk tartósan alacsony áron, hogy így mindenki igényeinek és lehetőségeinek megfelelően tudjon vásárolni.

Mi a következő kitűzött cél, állomás, amit el szeretne érni?

Célom, hogy cégünk stabilizálódjon és még hosszú ideig működőképes maradjon, egyben célom egy olyan dinamikusan fejlődő vállalkozás működtetése, amelyet a termelői és a vevői elégedettség tesz elismerté és sikeressé a határon innen és túl.

Mi fontos Önnek az életben, az emberi kapcsolataiban, ami vállalkozása stílusát is meghatározza? Mi a véleménye, mennyire fontosak a partneri kapcsolatok az üzleti életben, a sikerek elérésében?

Az életben és az emberi kapcsolatokban is egyaránt fontosnak tartom a korrektséget és a megbízhatóságot. Az üzleti életben nagyon fontosak a partneri kapcsolatok, a napi kapcsolat tartása, főleg a mai személytelen világban.

Immár évek óta a METRO Kereskedelmi Kft, kiemelt beszállítója. Hogy alakult ez a közös történet, sikerült a hosszú évek alatt partnert találni a vállalkozása sikeréhez?

A METRO az egyik legfontosabb számunkra a partnereink közül. A régióban lévő áruházaiban, Nyíregyházán, Debrecenben, például azok megnyitása óta jelen vagyunk.

Legyen a beszállítónk
Tudja meg, miért érdemes a METRO beszállítójának lenni.
Bővebben
 
További ajánlataink
Vásárolni szeretne?
Igényeljen metro kártyát
Ha még nem METRO vásárló, tudja meg, hogyan csatlakozhat hozzánk.  
Kártyaigénylés
Korszerű honlapra vágyik?
Hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetősége rejlik honlapkészítő felületünkön.  
Bővebben