METRO MAX

A METRO MAX komplex szolgáltatás csomagja igazán nagy lehetőségeket rejt: segít, hogy arra koncentrálhasson, ami igazán fontos – az alkotásra, a vendégek kiszolgálására, csapata vezetésére és vállalkozása fejlesztésére.

Ha már rendelkezik felhasználói fiókkal, lépjen be, és adja le rendelését!

Érdekli a METRO Max egyedi árlistája? Árlistáinkat itt érheti el!

A 2016-ban debütált METRO MAX a teljes magyar vendéglátás maximális minőségű kiszolgálását tűzte zászlajára. Az új generációs szolgáltatás a legszélesebb választékot biztosítja a profi vendéglátós partnereknek, mindig kiváló minőségben, szigorú nyomonkövetés mellett.

  • A METRO MAX célja a precizitás és a megbízhatóság. Az országos érvényű termékkatalógusunkban megtalálható közel 4500 termék folyamatosan elérhető, a kiszállításra, a megrendelt termékek mennyiségére és árára, a minőségre és a szállítási időre pedig a maximális pontosság jellemző.
  • A stabilitás és a tervezhetőség jegyében a katalógusunkban meghirdetett árak 2 hónapon keresztül érvényesek. Akciók helyett állandóan kedvező árakat és személyre szabott kedvezményeket kínálunk. Folyamatosan figyeljük a piacot, és termékeink árát versenyképes szinten tartjuk, a vállalkozása számára legfontosabb termékeket pedig egyedi árakon biztosítjuk.
  • A választék minden vendéglátós termék igényt lefed, olyan kiemelt termékkategóriákkal, mint a kiváló minőségű friss húsok, tengeri és édesvízi halak, zöldségek és gyümölcsök, borok, italok vagy szárazáruk. A legnépszerűbb termékcsoportokat a vásárlói igényeknek megfelelően folyamatosan fejlesztjük.
  • Mindezeket olyan, egyedi igényekre szabott szolgáltatások teszik teljessé, mint a szállítási időkapu, a személyre szabható szállítási idő, az online rendelés-leadási lehetőség, a halasztott fizetés opciója, valamint a szakmai támogatás és a képzési lehetőségek.
További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.
Hírlevél feliratkozás