online kártyaigénylés

Online kártyaigénylés kitöltési útmutató

Online kártyaigénylés

TISZTELT LEENDŐ ÜGYFELÜNK!

A megújult honlapunkon keresztül lehetősége van új METRO kártyát igényelni vállalkozása számára, melyet egyből össze is köthet digitális fiókjával, így Ön felgyorsíthatja a METRO kártya igénylését, illetve a jövőben könnyen, gyorsan egyszerűen kezelheti vállalkozása és az Ön adatait digitális fiókjában. Ezen az oldalon az online kártyaigényléssel kapcsolatos fontos információkat talál.

Az online kártyaigénylés felületén az űrlap kitöltésével lehetősége van meggyorsítani a kártyaigénylés folyamatát.

 

  1. Kérjük, adja meg adatait, illetve töltse fel a szükséges dokumentumokat!
  2. A regisztrációt mindenképp meg kell erősítenie. Ehhez kérjük, hogy a regisztráció végén, a megadott e-mail címére kiküldött e-maliben kattintson a Regisztráció megerősítése gombra.
  3. Ezt követően kérjük, fáradjon be bármelyik magyarországi METRO áruházba, ahol kollégáink véglegesítik az Ön regisztrációját, majd igény szerint letöltheti a METRO Companion applikációt a Play Store/App Store-ból, és így digitálisan tárolhatja, és használhatja a METRO kártyáját, vagy ha nem rendelkezik okostelefonnal, akkor kiállítanak Önnek egy plasztik kártyát.
  4. A regisztráció véglegesítéséhez vigye magával fényképes, személyazonosság megállapítására alkalmas igazolványát (Pl: személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány), és lakcímkártyáját. Amennyiben a kártyaigénylést meghatalmazással intézi, kérjük, vigye magával az aláírt, két-tanús meghatalmazás eredeti példányát, és a cég aláírásra jogosult vezetője által aláírt általános vásárlási feltételeket és adatkezelési tájékoztatót (a meghatalmazás minta letölthető honlapunkról), valamint szükség lesz az aláírási címpéldány bemutatására is.

 

FONTOS: Amennyiben Ön kíván jövedéki, vagy bejelentés köteles terméket forgalmazni, akkor kérjük, hogy a regisztráció véglegesítéséhez vigye magával áruházunkba a jövedéki vagy működési engedélyét, vagy bejelentés köteles kereskedelmi tevékenység bejelentéséről kiadott igazolást vagy határozatot.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a METRO vásárlói kártyák személyre szólóak, azok nem átruházhatóak. Amennyiben nem csak Ön jár személyesen vásárolni, lehetősége van további 4 darab kártya igénylésére. Természetesen a számlázási név és cím megegyezik mind az 5 kártyán. (Ezt Ön adhatja meg a számlázási név és cím kitöltésével.) Minden társkártyás személyesen veheti át saját METRO kártyáját egy fényképes, személyazonosság megállapítására alkalmas igazolvány bemutatásával az áruházaink vevőbejáratán. A kártyák igénylése és kiállítása díjmentes. Szeretné meggyorsítani a társkártyák igénylését, és nem szeretne a meghatalmazással bajlódni? Ha már elkészült az Ön METRO kártyája, és azt áruházunkban már véglegesítették, akkor a digitális fiókjába bejelentkezve név és e-mail cím megadásával meghívhat új jogosultakat, így Ők is regisztrálhatnak mint új jogosult az Ön vállalkozáshoz tartozó vevőszám alatt.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben online METRO kártya igénylését követő 60 napon belül nem véglegesíti regisztrációját bármelyik magyarországi METRO áruházban, regisztrációja érvényét veszti, és törlésre kerül. Természetesen, később újra tud METRO kártyát igényelni, de a teljes folyamatot elölről kell kezdenie.

Amennyiben Ön nem rendelkezik vállalkozással, úgy Ön METRO Gourmet kártyát tud igényelni. A magánszemélyeknek igényelhető METRO Gourmet kártyával kapcsolatos részleteket itt tekintheti meg!

További kérdése lenne a digitális fiókkal vagy a METRO Companion alkalmazással kapcsolatban? Nézze meg a GYIK-ban, vagy forduljon központi ügyfélszolgálatunkhoz. (info@metro.co.hu)      

További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.  
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.  
Hírlevél feliratkozás