A cukorbetegekre is gondol a METRO az év végi adományozásnál.

 

Nem csak karácsonykor, de egész évben nagy hangsúlyt fektet a jótékonykodásra a METRO. A rászoruló gyermekeket különféle szervezeteken keresztül támogatják válogatott, minőségi termékekkel, a Magyar Élelmiszerbankkal és a Magyar Vöröskereszttel is szorosan együttműködnek. Az áruházlánc az év folyamán több ezer csomag jól hasznosítható non-food terméket ajánlott fel a legnagyobb hazai karitatív szervezetnek. E mellett többszáz millió forint értékű élelmiszert is adományozott. Az év végén pedig több kampányhoz csatlakoztak, az áruházi adománygyűjtés vagy a különböző jótékonysági rendezvények támogatása pedig már hagyomány a nagykereskedelmi áruházláncnál.  Idén nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy az ajándékokból a cukorbetegségben szenvedők se maradjanak ki az étrendi kötöttségeik miatt.

 

Több mint 3500 csomag ágyneműt, matracot, bútort, játékot, textilárut és egyéb háztartási eszközt adott át a nagykereskedelmi lánc az elmúlt évben a Magyar Vöröskeresztnek. Az együttműködés során több teherautónyi segély került a rászorulókhoz, többek között a balatoni hátrányos helyzetű gyermekek táborába. A Magyar Élelmiszerbankon keresztül idén eddig már több mint kétszázkilencvennégymillió forint értékben juttattak el élelmiszert a nélkülözőknek. A szervezet év végi tartós élelmiszergyűjtése pedig a METRO-ban kezdődött leghamarabb, az áruházláncnál már november elején is el lehetett helyezni a gyűjtőpontokra az adományokat.

Idén további óriási mennyiségű gyümölcsadománnyal készül a METRO, hiszen az ünnepi időszakban is jelen lesznek például a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület jótékonysági rendezvényein is, vagy a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű kampányában. Több mint 1200 kg banánt, 1600 kg narancsot, 400 kg almát osztanak szét a Parlamenti Karácsony, a Mindenki Karácsonya és a Nevelőszülői Karácsony alkalmával, épp úgy, ahogy az Erkel Színház Diótörő című előadásán is. Idén külön figyelmet fordítanak arra, hogy a Jónak lenni jó! kampány keretében a cukorbeteg gyerekek se maradjanak ki az ajándékozásból kötött étrendjük miatt. Számukra olyan csomagokat állít össze az áruházlánc, amelyeket ők is fogyaszthatnak.

További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.  
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.  
Hírlevél feliratkozás