Tehetséggondozás

 

 
A METRO Magyarország legfőbb értékteremtőjének munkavállalóit tartja, ezért a belépésüktől kezdve folyamatosan gondoskodunk munkatársaink szakmai és személyes fejlesztéséről.

Belépő kollégáink orientációs tréningen ismerhetik meg a METRO Cash & Carry sajátosságait, piacon betöltött szerepét, működésének főbb jellemzőit. Vezetőinknek komplex és személyre szabott betanulási programot ajánlunk. Minden támogató funkcióban dolgozó kollégánk egy hetes áruházi betanuláson vesz részt, ami a visszajelzések alapján egy fantasztikus élmény, hiszen segíti a kereszt funkcionális együttműködést.

A Tréning és fejlesztési osztály folyamatosan gondoskodik azoknak a szakmai kompetenciáknak a fejlesztéséről, melyek az adott munkakör betöltéséhez nélkülözhetetlenek. Folyamatosan bővülő eLearning anyagaink hatékony kiegészítői a hazai és nemzetközi tréningprogramoknak, tapasztalatcseréknek, mellyel támogatjuk munkavállalóink elköteleződését és egy kivételesen motivált METRO „Egy csapat” létrejöttét. Az utódlástervezést egyéni karrier utak kijelölésével és egyénre, valamint pozícióra szabott fejlesztési folyamatokkal biztosítjuk. 

A készségfejlesztésről sem feledkezünk meg: belső képzéseink a hatékonysághoz hozzásegítő eszköztárat kínálnak a kommunikációtól a prezentációs technikákig, a konfliktuskezeléstől az értékesítési technikákig.

 

 

További ajánlataink
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.  
Hírlevél feliratkozás
vásárolni szeretne?
igényeljen metro kártyát
Ha még nem METRO vásárló, tudja meg, hogyan csatlakozhat hozzánk.  
Kártyaigénylés