Sirha 2024

Sirha 2024

2024. március 5-7. között kerül sor a SIRHA Budapest szakkiállításra, az élelmiszeripar, a vendéglátás és a gasztronómia legnagyobb közép-európai agorájára. 

Innovatív, élmény- és megoldásorientált standunkon számos alapanyagot, eszközt, szolgáltatást mutatunk be, valamint megismerheted többcsatornás nagykereskedelmi modellünket is, mellyel hatékonyan támogatjuk professzionális partnereinket. 

Fedezd fel a METRO Kávézó, Pub, Reggeliztetés és Brunch, Food Truck, Bisztró, Pizza & Pasta és Ultrafriss megoldásainkat!

Standunkon 3 nap alatt 314 színes program gondoskodik arról, hogy látogatóink kiélhessék tudásvágyukat és kíváncsiságukat és bemutathassuk inspiráló gasztronómiai megoldásainkat. 800 négyzetméteren tematikus szigeteken mutatjuk be teljeskörű megoldásainkat, a gyakorló vendéglátósok számára otthonos terepen, a vendéglátásba igyekvő leendő szakemberek számára pedig inspiráló környezetben. Standunk legtöbb pontján a különböző területek számára fejlesztett termékekkel és szolgáltatásokkal alkalmazásuk közben ismerkedhet a látogató.

Találkozzunk személyesen a gasztronómia legnagyobb hazai agoráján a Hungexpo „A” pavilonjában!

Regisztrálj díjmentes szakmai jegyedért a METRO partnereként az alábbi gombra kattintva!
Jegyigénylés

Kattints a képekre és tudj meg többet a standjainkról!

KÖSZ 2023-2024 verseny és szakmai program a SIRHA Budapesten

A 2023. októberi elődöntőket követően 12 csapat jutott a döntőbe, amely március 5-6-7-én, szakmai programokkal kiegészítve, a SIRHA Budapest kiálltás nyitvatartási idejében látogathatóan zajlik.

Minden nap 4 csapat versenyez majd, munkájukat 4 fős konyhai zsűri és 12 fős kóstoló zsűri értékeli.

A versenyzőknek 4 óra alatt a megadott, kötelező alapanyagok felhasználásával 30 adag, 3 fogásos, húsmentes felnőtt menüt kell elkészíteniük.

A verseny háziasszonya Mautner Zsófia.

 

A versenyeket követően 15:00-17:00 között szakmai programokkal, izgalmas kerekasztal beszélgetésekkel várják az érdeklődőket a helyszínen:

Március 5. 15:00-17:00-ig:

Menza volt, van, és milyen lesz? címmel kerekasztal beszélgetés zajlik, amivel párhuzamosan a  Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban jelenleg is megtekinthető  Menzán innen – menzán túl. Titkok, tények és távlatok az iskolai közétkeztetésben” című időszaki kiállítás legfontosabb tablóit is bemutatjuk.

Moderátor: a népszerű Antal Emese dietetikus, szociológus

Kovácsné Báti Anikó néprajzkutató indító előadása az MTA BTK Néprajztudományi Intézete és az OGYÉI közös kutatását és a kiállítást mutatja be, eddig kevésbé figyelembe vett nézőpontokból.

A kerekasztal beszélgetés résztvevői:

Dávid-Dobos Zsófia vezető dietetikus – Hungast csoport

Hatolkai Máté cégvezető Kalória Kft Gödöllő

Dr. Habil. Forgács Attila gasztropszichológus, egyetemi tanár, PhD,  Dr.

Habil Lugasi Andrea BGE dékán, egyetemi tanár, PhD

Víghné Sági Katalin dietetikus a Budafoki Református Gyülekezet főzőkonyha vezetője

Zentai Andra főosztályvezető NNGYK

Zoltai Anna a KÖZSZÖV elnöke

 

Március 6. 15:00-17:00-ig:

Fenntartható Közétkeztetés címmel Szőllősi Réka élelmiszerpolitikai elemző nyitóelőadása után kerekasztal beszélgetés zajlik, az előző nap szakmai programjához kapcsolódva a ma és a jövő menzája a fenntarthatóság oldaláról kerül terítékre. Kitekintést kapunk a nemzetközi helyzetre, szó lesz a hazai viszonyokról, a halaszthatatlan feladatokról, és lehetőségekről.

Moderátor: Zoltai Anna, a KÖZSZÖV elnöke

A kerekasztal beszélgetés résztvevői:

Dr. Böröcz Lajos főtitkár, VIMOSZ (PLANET EAT)

Dr. Diófási-Kovács Orsolya egyetemi adjunktus PhD

Dr. Farkas István a Magyar Természetvédelmi Szövetség társelnöke

Dr. Kasza Gyula PhD egyetemi tanár, a Nébih Maradék nélkül programjának vezetője

Miskolci István ügyvezető, NÉGYOSZ

Molnár-Füle Gabriella kutató

Sárga Diána dietetikus, NESTLÉ

Páger Zsolt üzletfejlesztési igazgató Hungast csoport, a KÖZSZÖV alelnöke

 

Március 7. 15:00:

A KÖSZ 2023-2024 döntő eredményhirdetése, a díjak, különdíjak átadása.

 

Helyszín: A pavilon, Versenyhelyszín

További információt IDE KATTINTVA találsz.

Jelenlegi Katalógusaink