METRO Gasztrokihívás

Magyar ezüstéremmel zárult a rangos szakácsverseny, a Bocuse d’Or európai döntője március végén Budapesten. A szakácscsapatoknak hat kötelező alapanyagból kellett ihletet meríteniük gourmand alkotásaikhoz: őzgerinc, őzcomb, kacsamáj, túró, tejföl, burgonya.

Ezeknek a hozzávalóknak a hazai étlapokon is ott a helyük, kísérletező kedv és fantázia birtokában egyszerű éttermi, illetve jól felszerelt konyhai környezetben is páratlan kulináris izgalmakat ígérnek. A METRO Gasztroakadémia most megmutatja,  hogyan lehet egyszerűen nagyszerűt, valamint fifikásan mennyeit alkotni a felhasználásukkal. Digitális receptkönyvünkben Gálicz István, a METRO Gasztroakadémia séfje, Pohner Ádám, a METRO saját márka nagykövete, valamint Vidák Zoltán, a METRO Gasztroakadémia oktatója, kreatív séf osztja meg két-két receptjét.

Receptkönyvünket inspirációnak szánjuk a METRO Gasztrokihíváshoz. Ha az Ön fantáziját is megmozgatták a receptötletek, mutassa meg, hogy vetné be ezeket az alapanyagokat a konyhában! Az elkészült ínyencfogásokról szóló fotókat és receptet háromfős szakmai zsűri értékeli, a dobogósokra pedig értékes nyeremények várnak:

1. díj: 100.000 Ft értékű METRO saját márkás ajándékcsomag + Gasztroakadémia képzés

2. díj 50.000 Ft értékű METRO saját márkás ajándékcsomag + Gasztroakadémia képzés

3. díj Gasztroakadémia képzés

 

A pályázatokat e-mailben a kommunikacio@metro.co.hu címre vájruk.

A pályázati kiírás itt érhető el.

 

Induljon a kulináris, inspiráló kaland! Gasztrokihívásra fel!