Magyar ezüstéremmel zárult a
rangos szakácsverseny, a Bocuse d’Or európai döntője március végén Budapesten.
A szakácscsapatoknak hat kötelező alapanyagból kellett ihletet meríteniük
gourmand alkotásaikhoz: őzgerinc, őzcomb, kacsamáj, túró, tejföl, burgonya.
Ezeknek a hozzávalóknak a hazai
étlapokon is ott a helyük, kísérletező kedv és fantázia birtokában egyszerű
éttermi, illetve jól felszerelt konyhai környezetben is páratlan kulináris
izgalmakat ígérnek. A METRO Gasztroakadémia most megmutatja, hogyan lehet egyszerűen nagyszerűt, valamint
fifikásan mennyeit alkotni a felhasználásukkal. Digitális receptkönyvünkben Gálicz István, a METRO
Gasztroakadémia séfje, Pohner Ádám, a METRO saját márka nagykövete, valamint
Vidák Zoltán, a METRO Gasztroakadémia oktatója, kreatív séf osztja meg két-két
receptjét.
Receptkönyvünket inspirációnak
szánjuk a METRO Gasztrokihíváshoz. Ha az Ön fantáziját is
megmozgatták a receptötletek, mutassa meg, hogy vetné be ezeket az
alapanyagokat a konyhában! Az elkészült ínyencfogásokról szóló fotókat és
receptet háromfős szakmai zsűri értékeli, a dobogósokra pedig értékes
nyeremények várnak:
1. díj: 100.000 Ft értékű
METRO saját márkás ajándékcsomag + Gasztroakadémia képzés
2. díj 50.000 Ft értékű METRO
saját márkás ajándékcsomag + Gasztroakadémia képzés