Idén immár harmadjára rendezzük meg a METRO Fenntartható Gasztronómiai Fórum és Díjátadót, melyre a fenntartható gasztronómia napja előtt egy héttel, június 11-én kerül sor a budaörsi METRO Gasztroakadémián.
Az egyedülálló szakmai fórumon kézzelfogható, hasznos tudásanyagot és inspiráló jó gyakorlatokat készülünk átadni a vendéglátás és gasztronómia berkeiből érkező résztvevőknek.
A programon való normál részvételi ár bruttó 13.990 Ft – mely a szakmai programon való részvétel mellett tartalmazza az ebéd árát is –, de a május 10-ig jelentkezők early bird akciónk keretében bruttó 9.990 Ft-ért vehetnek részt a METRO Fenntartható Gasztronómia Fórum és Díjátadón!
(A legördülő menüből válaszd ki a „III. METRO FENNTARTHATÓ GASZTRONÓMIAI FÓRUM ÉS DÍJÁTADÓ 2024-06-11" opciót!)
A fórum fő témája ezúttal a fenntartható gasztronómiai fordulatnak hátteret adó makrogazdasági környezet, kiemelt tekintettel az eltérő generációs elvárásoknak való megfelelés jelentette kihívásokra. A vendéglátóipari vállalkozások ugyanis csak úgy lehetnek „jövőkompatibilisek”, ha az adott gazdasági környezeten belüli lehetőségekkel éppúgy tisztában vannak, mint a jelenleg aktív és a felnövekvő generációk preferenciáival.
TERVEZETT PROGRAM:
9:00 - Köszöntő: Bősze Ákos METRO HoReCa ágazatfejlesztési vezető
9:10 - Dr. Forgács Attila gasztropszichológus – az elmúlt évszázadban mi és hogyan formálta az étkezési szokásokat?