Angol reggeli
A great German dish with a modern twist to amaze your customers.
Chef Christian Krüger combines traditional German dishes with the latest trends. Top-quality and carefully selected ingredients are extremely important to him. That's why he prefers to buy METRO own brands. Moreover, he is also sharing his experience and expertise within the development process of our own brand articles and he's also traveling to other continents to get inspired to create unique METRO recipes. Since Christian is always curious about improving traditional dishes, you should definitely try out his variation of sauerkraut!
Hozzávalók
MennyiségHozzávalók
8db
METRO Chef mini bajor kolbász100g
szeletelt bacon1db
baked beans konzerv4db
METRO Chef röszti burgonya200g
koktélparadicsom (félbe vágva)4szál
kakukkfű4db
tojás100g
barna csiperkegomba (leszárazva)8szelet
kenyér (megpirítva)Olaj, só és cukor
Elkészítési lépések
1. lépés
A koktélparadicsomokat vágási felülettel felfelé tepsire helyezzük, megszórjuk kevés cukorral, sóval, friss kakukkfűvel, és 150 °C-os sütőben körülbelül 30 percig sütjük.
2. lépés
A bacont sütőrácsra fektetjük és a paradicsommal egy sütőben ropogósra sütjük.
3. lépés
A röszti burgonyát bő olajban megsütjük. A csiperkegombákat először fejjel lefelé majd a másik oldalukon is megpirítjuk.
4. lépés
A babot gyorsforralóban átmelegítjük. A kolbászkákat és a tojásokat serpenyőben megsütjük.
„By adding a touch of creativity to traditional dishes, we can build a one-of-a-kind menu to impress your customers with.“
Christian Krüger, METRO Chef, Winner of Bocuse D'Or 2014