Nyitvatartás
Hétfő-Szombat
Vasárnap
5:30 - 21:30 8:30 - 18:30
Szolgáltatások
METRO kártya
Igényeljen METRO kártyát
Ha még nincs METRO kártyája, a gombra kattintva többet megtudhat hogyan szerezhet Ön is.
Kártyaigénylés
METRO Companion
Töltse le a METRO Companiont-t
Tartson mindent egy kézben, a telefonján.
Megnézem

METRO Nagykereskedelem Ferencváros

A ferencvárosi METRO élelmiszer és non-food termékek széles választékát kínálja vásárlóinak, szállodák, éttermek, vendéglátók, egyéni vállalkozók, kiskereskedők és egyesületek számára. A METRO nagykereskedelmi áruházait úgy alakította ki, hogy optimális termékelhelyezést és gyors fizetési folyamatokat biztosítson.

A ferencvárosi bolti kínálat a regionális zöldségektől és gyümölcsöktől, a friss hús- és haltermékektől a csúcsminőségű non-food termékekig, például vendéglátóipari kellékekig, konyhai gépekig, ruházati cikkekig és elektronikai cikkekig terjed. Próbálja ki saját márkáinkat, különféle piaci szolgáltatásainkat, valamint heti ajánlatainkat. Választhatja kiszállítási szolgáltatásunkat is, hogy vállalkozását friss termékekkel láthassa el.
Áruházi kapcsolattartók
Üdvözöljük áruházunkban!

A ferencvárosi METRO áruházban 1994.08.11. óta számos igénynek megfelelő széles választékkal várjuk vásárlóinkat. 26 éve töretlen lendülettel biztosítunk professzionális vásárlóink elvárásainak megfelelve különleges hús-, hal- és zöldség termékeket, alapvető élelmiszerektől a szezonális lakás dekoráción át a speciális konyhai felszerelésekig számtalan praktikus megoldást kínálva számukra.

Áruház igazgató

Hódi József

Gyakran Ismételt Kérdések