Gasztroakadémia

rólunk

Az új év mindig új kezdetet jelent, nincs ez másként a METRO Gasztroakadémia esetében sem. Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, de újult erővel vágunk neki ennek az évnek, és ismét számos izgalmas témakörrel, tréninggel várjuk a minőségi gasztronómia rajongóit. Interaktív képzéseinken továbbra is az a célunk, hogy a résztvevők minél több inspirációval, információval, gyakorlati és elméleti tudással gyarapodjanak a képzés végére. Minden alkalom kitűnő lehetőség a séfekkel és az egymással való tapasztalatcserére. Oktatóink az ország és a vendéglátás különböző területeiről érkeznek, így tudásuk és tapasztalatuk nagyon sokrétű, de a szakma iránti szeretetükben, rajongásukban és az elhivatottságukban biztosan mindnyájan megegyeznek.
 
Várjuk kedves látogatóinkat a már jól ismert és gyakorlott előadóinkkal, séfjeinkkel és baristáinkkal.

Üdvözlettel:
A METRO Gasztroakadémia csapata

látványkonyha

  • A legmodernebb technikai eszközökkel és konyhai gépekkel felszerelve 127 m2-en várjuk látogatóinkat
  • Egyszerre 24 fő oktatására is alkalmas, 12 helyen kialakított főzőállomás
  • 24 fő ültetésére alkalmas auditorium
  • Modern kamerarendszer és kivetítő, melyek segítségével a lelátón helyet foglalók is nyomon követhetik az előadói sorban történteket
  • A látványkonyha kamerarendszerének képei és az előadó hangja akár a konferenciatermekben is láthatók illetve hallható

konferenciatermek

  • A Ferran Adria és Heston Blumenthal termek igény szerint egybenyithatók vagy leválaszthatók (egybenyitva akár 100 fő befogadására is alkalmas terem alakítható ki)
  • Az üvegfalaknak és a kivetítőknek köszönhetően az egyes helyszínek könnyen átláthatók
  • Minden teremben található projektor és beépített hangosítás, igény szerint mikrofonos és mikroportos kihangosítással

rendezvényközpontunk alkalmas:

  • gasztronómiai rendezvények, konyhai tréningek és bemutatók, szakmai versenyek,
  • gálavacsorák,
  • borvacsorák,
  • üzleti ebédek és megbeszélések,
  • főzéssel egybekötött csapatépítő tréningek,
  • konferenciák,
  • partnertalálkozók,
  • sajtótájékoztatók,
  • szakmai továbbképzések,
  • üzleti megbeszélések,
  • workshopok megtartására.

oktatóink

  • Gálicz István (METRO Gasztoakadémia Séf)
  • Jahni László (Kistücsök étterem, Balatonszemes)
  • Pohner Ádám (2018-as Bocuse d’Or válogatójának döntőse és nyertese)
  • Juhos József (Sütizz cukrászat, Budapest)
  • Vidák Zoltán (Kreatív Séf)
  • Csidei Tamás (Mesterszakács, szakoktató)
  • Galgóczi Gábor (Kert Bisztró, Budapest)
  • Varju Viktor (Levendula Hotel, Kreatív Séf)
  • Győrffy Árpád (Four Seasons Hotel, Gresham Palace Budapest, Executive Chef)
  • Reszkető Tamás (Kreatív Séf)
  • Dóczi György (Csüccs, Budapest)
  • Segal Viktor (Séf, Gasztronómiai tanácsadó)
  • Körmendi Imre (Ételfotós)
  • Szente-Orban Judit (Vendéglátás üzemeltetési konzultáns és mentor)

kapcsolat

METRO Gasztroakadémia
2040 Budaörs Keleti u. 3.
GPS koordináták : Ész: 47,45744 Kh: 18,90059
A parkolás ingyenes!

Tel: +36 23 508 265
E-mail: gasztroakademia@metro.co.hu
www.metro.hu/gasztroakademia

Lepje meg ismerősét, munkatársát, rokonát Gasztroakadémia ajándékutalvánnyal!

 

Képzéseinket keresse aktuális tréningnaptárunkban!

LETÖLTÖM A TRÉNINGNAPTÁRAT!

 

További ajánlataink
ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ön is értesülhet legfrissebb ajánlatainkról.
Hírlevél feliratkozás
korszerű honlapra vágyik?
hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetőség rejlik honlapkészítő felületünkön.
Bővebben