Edukatív csapatépítő program a METRO Gasztroakadémián!
San Gimignano patinás vendéglőjében nagy a riadalom: a korábbi séf darabokra tépte híres receptjét, a Michelin-inspektor pedig hamarosan érkezik. Segítsetek a nagy káoszban felkutatni a recept darabjait, és találjátok meg a helyes utat a gasztronómiai útvesztőben!
Gasztro szabadulószobánkban megmutathatjátok, hogy csapatotok egy ilyen szorult helyzetből is megtalálja a kiutat:
Ismerjétek meg Gallo Nero legendáját!
Tanuljátok meg az olasz konyha egyik alapvető elemét, a soffritto jelentőségét!
Kalandozzatok a különböző olasz sonkák világában!
Ez a kihívásokkal teli kulináris kaland kreatív megoldásokra ösztönöz majd titeket, miközben élvezetes módon fejleszti a hatékony kommunikációt, csapatmunkát és az együtt gondolkodást.
A programon való részvétel nem igényel előképzettséget és kombinálható konyhai képzéseinkkel is!
Résztvevőket 4 és 10 fő között tudunk fogadni.
2 nehézségi fok közül választhattok: 30 perces és 60 perces program
Részvételi díj: 4000 Ft+ÁFA / fő