Gasztroakadémia

Rólunk

A METRO Gasztroakadémia azért jött létre, hogy modern és innovatív környezetben otthont adhasson szakmai képzéseknek és rendezvényeknek. Képzéseink során törekszünk arra, hogy a fiatal, tapasztalatlan és a már tapasztalt szakembereknek is új és használható tudást adjunk. Képzéseink a vendéglátás számos területéről érkezőknek szól, úgy mint tulajdonosok,  séfek, szakácsok, baristák.
Képzéseink többféle tematika szerint, különböző séfek által vezetett, interaktív alkalmak, ahol a résztvevők megismerkedhetnek sokféle alapanyaggal és technológiával.

A minőség melletti elkötelezettségünk jegyében kizárólag a METRO által biztosított, legfrissebb és legkiválóbb alapanyagokkal, eszközökkel, megoldásokkal dolgozunk.

Hisszük, hogy csak magas minőséggel lehet sikert elérni, és hogy munkánkkal hozzájárulunk a hazai gasztrokultúra további fejlődéséhez. Ezt tükrözik az általunk lebonyolított színvonalas és egyedi rendezvények.

A METRO Gasztroakadémia különlegességét nemcsak a professzionális helyszín és a látványkonyha adja, de a változatos rendezvénylehetőségek is, amelyek szakmai csapatunk felkészültségének köszönhetők.

Látogasson el hozzánk és győződjön meg erről személyesen is!

Látványkonyha

  •  A legmodernebb technikai eszközökkel és konyhai gépekkel felszerelve 127 m2-en várjuk látogatóinkat

  •  Egyszerre 24 fő oktatására is alkalmas, 12 helyen kialakított főzőállomás

  •  24 fő ültetésére alkalmas auditorium

  •  Modern kamerarendszer és kivetítő, melyek segítségével a lelátón helyet foglalók is nyomon követhetik az előadói sorban történteket

  •  A látványkonyha kamerarendszerének képei és az előadó hangja akár a konferenciatermekben is láthatók illetve hallhatóKonferenciatermek

•    A Ferran Adria és Heston Blumenthal termek igény szerint egybenyithatók vagy leválaszthatók (egybenyitva akár 100 fő befogadására is alkalmas terem alakítható ki)
•    Az üvegfalaknak és a kivetítőknek köszönhetően az egyes helyszínek könnyen átláthatók
•    Minden teremben található projektor és beépített hangosítás, igény szerint mikrofonos és mikroportos kihangosítással


További ajánlataink
ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ön is értesülhet legfrissebb ajánlatainkról.
Hírlevél feliratkozás
korszerű honlapra vágyik?
hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetőség rejlik honlapkészítő felületünkön.
Bővebben