Gasztroakadémia

Rólunk
Az új év mindig új kezdetet jelent, nincs ez másként a METRO Gasztroakadémia esetében sem. Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, de újult erővel vágunk neki ennek az évnek, és ismét számos izgalmas témakörrel, tréninggel várjuk a minőségi gasztronómia rajongóit. Interaktív képzéseinken továbbra is az a célunk, hogy a résztvevők minél több inspirációval, információval, gyakorlati és elméleti tudással gyarapodjanak a képzés végére. Minden alkalom kitűnő lehetőség a séfekkel és az egymással való tapasztalatcserére. Oktatóink az ország és a vendéglátás különböző területeiről érkeznek, így tudásuk és tapasztalatuk nagyon sokrétű, de a szakma iránti szeretetükben, rajongásukban és az elhivatottságukban biztosan mindnyájan megegyeznek.
Várjuk kedves látogatóinkat a már jól ismert és gyakorlott előadóinkkal, séfjeinkkel és baristáinkkal.
Üdvözlettel:
A METRO Gasztroakadémia csapata
Látványkonyha
- A legmodernebb technikai eszközökkel és konyhai gépekkel felszerelve 127 m2-en várjuk látogatóinkat
- Egyszerre 24 fő oktatására is alkalmas, 12 helyen kialakított főzőállomás
- 24 fő ültetésére alkalmas auditorium
- Modern kamerarendszer és kivetítő, melyek segítségével a lelátón helyet foglalók is nyomon követhetik az előadói sorban történteket
- A látványkonyha kamerarendszerének képei és az előadó hangja akár a konferenciatermekben is láthatók illetve hallható
Konferenciatermek
• A Ferran Adria és Heston Blumenthal termek igény szerint egybenyithatók vagy leválaszthatók (egybenyitva akár 100 fő befogadására is alkalmas terem alakítható ki)
• Az üvegfalaknak és a kivetítőknek köszönhetően az egyes helyszínek könnyen átláthatók
• Minden teremben található projektor és beépített hangosítás, igény szerint mikrofonos és mikroportos kihangosítással
Rendezvényközpontunk alkalmas:
• gasztronómiai rendezvények, konyhai tréningek és bemutatók, szakmai versenyek.
• gálavacsorák,
• borvacsorák,
• üzleti ebédek és megbeszélések,
• főzéssel egybekötött csapatépítő tréningek,
• konferenciák,
• partnertalálkozók,
• sajtótájékoztatók,
• szakmai továbbképzések,
• üzleti megbeszélések,
• workshopok megtartására
Oktatóink
Gálicz István (METRO Gasztoakadémia Séf)
Jahni László (Kistücsök étterem, Balatonszemes)
Pohner Ádám (Kistücsök étterem, Balatonszemes)
Juhos József (Sütizz cukrászat, Budapest)
Vidák Zoltán (Kreatív Séf)
Csidei Tamás (Mesterszakács, szakoktató)
Galgóczi Gábor (Kert Bisztró, Budapest)
Varju Viktor (Levendula Hotel, Kreatív Séf)
Győrffy Árpád (Four Seasons Hotel, Gresham Palace Budapest, Executive Chef)
Reszkető Tamás (Kreatív Séf)
Dóczi György (Csüccs, Budapest)
Segal Viktor (Séf, Gasztronómiai tanácsadó)
Körmendi Imre (Ételfotós)
Szente-Orban Judit (Vendéglátás üzemeltetési konzultáns és mentor)
Kapcsolat
METRO Gasztroakadémia
2040 Budaörs Keleti u. 3.
GPS koordináták : Ész: 47,45744 Kh: 18,90059
A parkolás ingyenes!
Tel: 06 23 508 265
E-mail: gasztroakademia@metro.co.hu
www.metro.hu/gasztroakademia