Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Bárok és koktélok rejtelmei

mixer_kepzes_fejlec_940x250
mixer_oszi_gyumolcsos_koktelok_es_smoothiek

ŐSZI GYÜMÖLCSÖS KOKTÉLOK ÉS SMOOTHIE-K

Időpont: 2016.09.12. 9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: KASZÁS KRISZTIÁN

A képzés ára: 16.000 Ft/fő + áfa

Ősszel is sokféle friss, lédús, ízletes gyümölcs áll a rendelkezésünkre, akár a hazai, akár az egzotikus fajtákat tekintve. Ezek kiváló alapot képezhetnek koktélokhoz, limonádékhoz és az egyre népszerűbb smoothie-khoz is. A hatalmas útvesztőben vannak olyan bevált és működő receptek, kombinációk, amelyek mindig osztatlan sikert aratnak. Ezekhez most minden trükköt eltanulhatsz nálunk.

Jelentkezem a képzésre

mixer_pezsgo_prosecco_habzobor_koktelok

PEZSGŐ, PROSECCO, HABZÓBOR KOKTÉLOK

Időpont: 2016.10.17.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: KASZÁS KRISZTIÁN

A képzés ára: 16.000 Ft/fő + áfa

A buborékokat megszelídíteni és a hatásukat a javunkra fordítani – akár ez is lehetne ennek a képzésnek az alcíme. A világ két legnépszerűbb buborékos, alkoholos itala a champagne és a prosecco, de a pezsgők és a habzóborok is sok jó lehetőséget tartogatnak akár önmagunkban, akár koktélok alapanyagaként.

Jelentkezem a képzésre

mixer_zoldsegeket_beszelek

ZÖLDSÉGEKET BESZÉLEK

Időpont: 2016.11.14. 9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: KASZÁS KRISZTIÁN

Képzés ára: 16.000 Ft/fő + áfa

Persze a cím csalóka, hiszen Krisztián az italok nagy szakértője, így csakis hasznos tippekre, receptekre, ötletekre számíthat mindenki – alapvetően az őszi zöldségekből (némi gyümölccsel) elkészíthető jobbnál jobb levek, dzsúszok, smoothie-k témájában. Készüljön fel mindenki a téli időszakra, ideje feltölteni a vitaminraktárakat! És hát miért ne tegyük ezt finom zöldség- és gyümölcslevekkel?

Jelentkezem a képzésre

Ismerje meg bártenderünket!

Kaszás Krisztián mixer


Kaszás Krisztián


Már gyerekkorában kiderült róla, amikor a nagy családi rendezvényeket tartották, hogy szeret új ízeket kitalálni, és a legkülönbözőbb italokat feldobni valami különlegességgel. Valamint, hogy nem csak próbálkozik ezzel, hanem komolyan is gondolja. Innentől kezdve pedig nem volt megállás, és végül a bártenderszakma akkori zászlóshajóján, a budapesti Negro bárban dolgozhatott. Ez a bár akkoriban igazi intézménynek számított, így Krisztián Kelet-Európa legnagyobb koktéllapjáról készítette a gyönyörű italokat, néha olyan világsztároknak, mint Robbie Williams vagy Jeremy Irons. Jelenleg saját vállalkozásával foglalkozik, emellett rendszeresen helyet kap koktél- és italversenyek zsűrijében, továbbá nívós rendezvényekre és vendéglátóhelyeknek állít össze alkalmi és állandó koktéllapokat. Kreativitását és a tapasztalatait ötvözve újabb és újabb ötletekkel színesíti a hazai koktélvilágot.