Pizza nápolyi stílusban - kétnapos képzés

A képzés során az alapoktól, azaz a lisztektől kezdve egészen a sütésig végigveszik a résztvevők a pizzakészítés fortélyait. A kortárs nápolyi pizzakészítés, a Canotto stílus lesz a középpontban, de természetesen az egyéb fajták is szerepet kapnak majd, hiszen több olasz változat is elterjedt a világban. A főszerep a magas hidratációval és hosszú fermentációval, magas hőfokon, intenzív sütéssel készülő pizzáké lesz. Természetesen a nyújtás és gyakorlati rész sem maradhat el.

Pizza nápolyi stílusban - kétnapos képzés
A képzés során elkészülő ételek sora egyelőre legyen meglepetés.

 

Időpont:
2025.03.04-05. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Keleti utca 3.

 

Oktató: MÁK TAMÁS

 

A kétnapos konyhai képzés ára: 50.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre