Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
bor_kepzes_fejlec_940x250_1

Borajánló

A főszerep ezeken a képzéseken nem a főzésé, hanem egyértelműen a borászé és a boroké. Mire kell figyelni az italok tárolása és felszolgálása közben? Hogyan találjuk meg az ízek összhangját, mire koncentráljunk kóstolás és ajánlás során? Milyen ételekhez illenek az egyes borok?

metro_boros_09
metro_boros_11
metro_boros_13

Elméleti tudás és gyakorlati tapasztalat találkozik nálunk, hogy hasznos válaszokkal és friss tudással távozz a Gasztroakadémiáról! Molnár László állandó borszakértőnk lesz a segítségedre, hogy a borokkal, és a gasztronómiai kapcsolatukkal kapcsolatban széles körű tudásra tehess szert. Egy képzés ára 16 000 Ft + ÁFA személyenként, azonban akciónk keretében akár díjmentesen is részt vehetsz az általad választott alkalmon:

Vásárolj áruházaink bor- és pezsgőkínálatából min. nettó 100 ezer Ft értékben 2016. szeptember 1. és szeptember 20 között, és ingyenesen vehetsz részt az alábbi borajánló képzéseink egyikén. Kérjük, a részletekért, valamint a jelentkezéshez vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal a gasztroakademia@metro.co.hu e-mail címen.

borajanlo_uj_borajanlo_kepzesek-460x

Borajánló - champagne és pezsgő

Időpont: 2016.10.13.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: MOLNÁR LÁSZLÓ

A képzés ára: 16.000 Ft +áfa/fő

  • Champagne szőlőfajtái
  • Champagne pincészetei, technológiái, presztízse
  • A magyar pezsgőgyártás helyzete, fejlesztésének lehetőségei
  • Cava, Sekt, Prosecco, Spumante, Mousseus, Cremant, Cape készítése
  • Italok kóstolása, értékelése
Jelentkezés a képzésre

Borajánló - új borok

Időpont: 2016.11.07.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: MOLNÁR LÁSZLÓ

A képzés ára: 16.000 Ft +áfa/fő

  • Újborok fajtánként, típusonként
  • Elméleti rész: az újborok története
  • Gyakorlat: fogyasztási szokások
  • Kóstolás is
Jelentkezés a képzésre