Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

SIGMA – Profi partner az irodában

Exkluzív irodaszer kínálat a METRO Áruházaktól


METRO_web_aloldalak_alap_SIGMA_kep_940x300

SIGMA exkluzív irodai kellékek sokaságát kínálja. Termékeivel támogatja és optimalizálja a vállalat üzletmenetét minden nap. A METRO Áruházak SIGMA termékeitől megbízható minőséget és a szükséges funkcionalitást kapja!

METRO_web_aloldalak_alap_SIGMA_ikonsav_940x200

SOKSZÍNŰ IRODAI MEGOLDÁS

Irodaszerekre minden cégnek szüksége van.  A SIGMA széles skálán kínál irodai eszközöket: iratrendezők, irattartók, pénzkazetták, széfek, íróeszközök, borítékok, etikettek, fénymásolópapír, egyéb asztali eszközök stb.
Célunk, hogy Önt is hozzásegítsük a gyors és kényelmes munkavégzéshez.

 

SIGMA Nyomtató és fénymásoló papír

Bármi is legyen a nyomtatási feladat, SIGMA másoló- és nyomtatópapír a legmegfelelőbb az Ön számára.

METROwebaloldalakalapSIGMAkeplogo940x300
METRO_web_aloldalak_alap_SIGMA_irodabutor_460x400
METRO_web_aloldalak_alap_SIGMA_irodai_kellelek_460x400

sigma_0106
A több mint 600 SIGMA terméket kínálunk, minden irodai igény tekintetében van minőségi és funkcionálisan tökéletes megoldásunk. Függetlenül attól, hogy az iratok csomagolásáról vagy archiválásáról, írásról, nyomtatásról vagy dokumentálásról, számviteli vagy számítási feladatról van szó a SIGMA termékek megoldást kínálnak a vállalkozásod számára. A METRO biztosítja a megoldást mindenre az irodában!

SIGMA papír
A másolópapírtól a többcélú nyomtatott papírig a SIGMA papírok között megtalálja a megfelelőt munkához. Bármire van szüksége, legyen az akár egy szemet gyönyörködtető különleges papírlap, vagy egy normál minőségű a mindennapi használatra a SIGMA kínálatában megtalálja. A SIGMA széles körű papír választékot kínál, különböző méretekben, kiváló minőségben és nagyon jó áron.

Irodai eszközök
Irodaszerekre minden cégnek szüksége van. A SIGMA széles skáláját kínálja az irodai megoldásoknak, hogy minden típusú irodai cél számára legyen megoldása: mappák, archiváló dobozok, öntapadós jegyzetek, pénzkazetták, kártyák, tűzőgépek, íróeszközök, asztali szervezés, csomagolóanyag, borítékok stb..

SIGMA Nyomtató és fénymásoló papír

SIGMA-Copy-Paper
Fénymásoló papír
Bármi is legyen a nyomtatási feladat, SIGMA másoló- és nyomtatópapír a jó megoldás az Ön számára. A mindennapi nyomatásoktól a magas színvonalú kreatív nyomatokig, SIGMA kínálatában megtalálja a tökéletes papírt minden nyomtatási feladathoz.

Sigma termék kínálat

Látogassan el Irodaszer oldalunkra!