Rioba

Több mint kávé

 

A kávé ma már sokkal többet jelent egy jó erős feketénél. A kávézás hagyomány, szertartás, társasági program. Egyeseknek már-már életstílus, másoknak egy meghitt pillanat. Van, aki tej nélkül issza, mások habosan. Van, akinek a kávé koffeinmentes, másoknak dupla. Egy biztos, jó kávét inni kiváltság. Jó kávét készíteni pedig művészet. Ezektől a gondolatoktól vezérelve állítottuk össze sajátmárkás Rioba termékcsaládunkat, melyek kizárólag a METRO áruházakban kaphatóak.

 

A kávék pörkölése több száz éves hagyományok szerint Olaszországban történik. A Rioba kávét viszonylag sötétre pörkölik, íze sokkal fűszeresebbé válik, egyedi csokoládé aromával, melynek édessége már illatában is érzékelhető. A legkorszerűbb technológia és minőségellenőrzési rendszer gondoskodik arról, hogy ezt az egyedi ízt minden Rioba kávébab tartalmazza

A legmodernebb elvárásoknak megfelelő szakszerű csomagolási eljárásnak és speciális aromatartó, szelepes csomagolásának köszönhetően a Rioba kávé a pörkölést követően még hónapokig megőrzi kellemes aromáját.

 

A Rioba a kávén kívül a legnépszerűbb teafajtákat importálja a világ különböző részeiről, így vásárlóink kedvükre szemezgethetnek a gondosan válogatott és szárított tealevelek, valamint egy-egy különlegesség között.

 

A METRO a teázás és kávézás kedvelőinek egyaránt gazdag választékot nyújt különböző kiegészítő termékből, valamint a bárok és kávézók alapvető szükségleteit kielégítő eszközökből. Válogasson kiváló minőségű kínálatunkból, élvezze ki maximálisan a forró, illatos italok elfogyasztását, és tapasztalja meg különleges aromáinkat!

Rioba termékkategóriák
Még több sajátmárka

Sigma

Profi partner az irodában

Bővebben

Tarrington House

Kellékek a tökéletes hétköznapokért

Bővebben

METRO Professional

Megbízhatóság. A teljesítményhez.

Bővebben

METRO Chef

Átlátható kínálat, igényeire szabva!

Bővebben
További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.  
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.  
Hírlevél feliratkozás